How to Make Spearmint thee om haargroei te stoppen

July 22

How to Make Spearmint thee om haargroei te stoppen

Voorbereidend wetenschappelijk onderzoek suggereert spearmint thee kan verminderen overtollige haargroei veroorzaakt door milde gevallen van hormoon-gerelateerde hirsutisme. Hirsutisme wordt gedefinieerd als abnormale gezichts- en haargroei bij vrouwen, vaak geassocieerd met een overmaat aan mannelijke hormonen. Een wetenschappelijke studie gepubliceerd in de fytotherapie onderzoek gemeld dat de inname van Kruizemunt thee verminderd vrije testosteron (mannelijke hormonen) en niveaus van estradiol (vrouwelijke hormonen) in hirsutisme studiedeelnemers verhoogde. Meer onderzoek moet worden verricht om te bevestigen de spearmint betrouwbaarheid bij de behandeling van hirsutisme. Overleg met uw arts met betrekking tot overmatige haargroei uit te sluiten een ernstige medische voorwaarden voordat u begint thuis spearmint thee behandeling. Met toestemming van uw arts kan u genieten van de verfrissende smaak van Kruizemunt en verkleint haargroei.

Stap 1

Plaats 1 ophopende tsp. van gedroogde, gemalen spearmint verlaat of 1,5 tsp. van verse, fijngehakte munt laat in een kopje thee.

Stap 2

1 kopje kokend water in het kopje thee, giet de blaadjes van Kruizemunt.

Stap 3

Steile de thee gedurende 10 minuten.

Stap 4

Voeg een kleine hoeveelheid honing of suiker naar smaak, indien gewenst.

Stap 5

Twee 8-ounce kopjes groene munt thee drinken per dag.

Waarschuwingen

  • De Universiteit van Maryland Medical Center stelt "de meeste gevallen van hirsutisme zijn niet streng en hebben geen onderliggende reden, maar"soms is er een ernstiger onderliggende aandoening, zoals het syndroom van Cushing."

Wat die u nodig hebt

  • Gemalen gedroogde of verse gehakte munt
  • Honing of suiker (optioneel)

gerelateerde artikelen