Losse tand pijn bij kinderen

July 11

Losse tand pijn bij kinderen

Wanneer uw kind de leeftijd van 6 bereikt, kan hij beginnen te ervaren sommige wiggling van zijn baby tanden, signalering van de naderende komst van volwassen tanden. Verlies van tanden is een mijlpaal voor elk kind en ouder, maar het kan ook een bron van angst en pijn. Inzicht in waarom deze pijn optreedt en hoe u kunt helpen uw kind door middel van het kan zorgen voor een positieve tand verlies ervaring.

Betekenis

Terwijl verliezen babytanden een normaal verschijnsel voor kinderen is, kan het gepaard gaan met een zekere mate van pijn. Als de baby tand kosteloos de zenuwuiteinden breekt, kan het gebied gezwollen, rood en pijnlijk worden. Dit is vooral waar als uw kind tand werd losse als gevolg van letsel of effect waardoor de tand te voortijdig worden losgemaakt. Terwijl uw kind tandvlees iets bloeden kunnen, kan excessief bloeden vereisen medische aandacht.

Geestelijke overwegingen

Na wiebelig en pijnlijke tanden kunnen een bron van angst voor kinderen die niet hebben ervaren de sensatie van een losse tand vóór. Uw kind kan zijn bang om te eten of te drinken uit angst voor de tand vallen out of worden opgeslokt. Gedurende deze tijd is het belangrijk uw kind gerust te stellen. Dit is wanneer de "Tandenfee" kan van pas komen. Aan uw kind uitleggen dat de tandenfee tand om munten zullen uitwisselen. Uw kind kan zelfs beginnen om vooruit te kijken aan het verliezen van een tand.

Koude kompressen

Sommige technieken kunnen bijdragen tot het verminderen van losse tand pijn bij kinderen. Dit omvat een koud kompres op de buitenkant van uw kind mond om te minimaliseren van pijn en zwelling toe te passen. Plaats de ijsblokjes in een plastic zak van sandwich- of snack-grootte en bedek het met een papieren handdoek of doek. Toepassen op uw kind gezicht gedurende 10 tot 15 minuten. Gedurende de dag verder om pijn te verminderen kunt u het opnieuw toepassen. Als uw kind tandvlees begint te bloeden als gevolg van losse tanden, kan je een stuk gaas en plaats druk rechtstreeks op het tandvlees nat. Plaats niet, echter het koud kompres rechtstreeks op het tandvlees aangezien doen dus kan leiden tot het branden van de delicate huid van het tandvlees.

Anti-inflammatoire geneesmiddelen

Als uw kind losse tand pijn is ernstiger, anti-inflammatoire geneesmiddelen kunnen ook helpen om zwelling en pijn te verminderen. Praat met een apotheker of Arts, echter voor het beheer van dergelijke medicatie om de juiste dosering. Voorbeelden zijn paracetamol of ibuprofen. U kunt ook een lichte pijnstiller minimaliseren van pijn te verdoven het gebied toepassen.


gerelateerde artikelen