De gemiddelde kosten van carpaal Tunnel Release chirurgie

August 7

De gemiddelde kosten van carpaal Tunnel Release chirurgie

Net als bij de meeste chirurgische ingrepen, varieert de kosten van carpaal tunnel release chirurgie sterk. De kosten van open release chirurgie is over het algemeen minder duur-- maar meer traumatische--dan Endoscopische release chirurgie. De kosten van elke procedure is voornamelijk afhankelijk van het soort ziekenhuis, de verzekering vervoerder en de geografische ligging. De kosten kunnen worden onderverdeeld in arts, ziekenhuis kosten en diensten van de verdoving.

Kosten verdeling

In de Verenigde Staten, zullen de kosten voor carpaal tunnel release chirurgie variëren van regio tot regio en of u de operatie in een ziekenhuis of een ambulant centrum. Elke vervoerder ziektekostenverzekering onderhandelt ook haar eigen vergoedingen met bepaalde dienstverrichters, zodat hebt u ziektekostenverzekering u vinden kan dat u niets betaalt, of u verplicht worden kan te dragen de meeste van de kosten zelf. Bovendien, als er complicaties tijdens of na de operatie, kunnen de kosten dramatisch toenemen. De meeste kosten voor een routine-operatie zijn doorgaans onderverdeeld in arts, kosten van de faciliteit en anesthesie diensten. Deze worden meestal gefactureerd aan u apart.

Ambulatory datacenterkosten

De gemiddelde arts diensten in een ambulant centrum zijn $746, waaronder routine postoperatieve zorg. De ambulante datacenterkosten zijn $1.291 op een poliklinische basis. Een overnachting kost extra. De diensten van de verdoving zijn $408 voor een gemiddeld 45 minuten durende operatie. De prijs kan variëren naargelang de duur van de operatie. Dit totaal is $2,445.

Ziekenhuiskosten

De diensten van de gemiddelde arts in een ziekenhuis zijn $746, waaronder routine postoperatieve zorg. De ziekenhuiskosten zijn $4.200, en dit omvat een twee-daagse verblijf. Elke dag is ongeveer 1.800 dollar. De diensten van de verdoving zijn $408 berekend voor een routineprocedure van 45 minuten. Het totaal is $5,354. Deze totale kosten is in tegenstelling tot de Medicare database raming, waar de gemiddelde kosten van de operatie is $8,185.

Geografie

Het vergelijken van de Verenigde Staten met andere landen, carpaal tunnel release chirurgie is bijna altijd meer dure. Soms, net als India, de verschillen kunnen worden several-fold. Natuurlijk moet de kwaliteit van het chirurgische team en hun ervaring met moderne technieken in elk land worden beschouwd.

Andere overwegingen

Carpaal tunnel release chirurgie alleen is niet de volledige behandeling voor het verlichten van carpaal tunnelsyndroom. Revalidatie en therapie zijn bijna altijd vereist na chirurgie. Afhankelijk van hoe snel de patiënt herstelt, kunnen revalidatie en therapie variëren van een paar weken tot vele maanden. Het is niet ongebruikelijk voor revalidatie en therapie te vertegenwoordigen van de meerderheid van de uiteindelijke kosten van de chirurgische behandeling van carpaal tunnelsyndroom. Op het einde, kan een individueel geval, met inbegrip van chirurgie, revalidatie en therapie en andere werk-gerelateerde kosten kosten tot $29.000.


gerelateerde artikelen