Hoe Regrow wimpers & wenkbrauwen

January 26

Hoe Regrow wimpers & wenkbrauwen

Net zoals haar werpen kan nadat u kam of borstel het, kunnen wimper of wenkbrauw haren ook werpen. Sommige occasionele vergieten is een typisch voorbeeld en niet iets te worden overdreven betrokken over. Echter in hun grooming inspanningen veel mensen hebben de neiging om overmatig wax of overdreven plukken hun wenkbrauwen evenals ongeveer behandelen hun wimpers. Inname van een voorzichtige aanpak aan het verzorgen van wimpers of wenkbrauwen kan helpen hen om te groeien sneller terug.

Stap 1

Onthouden plukken wenkbrauwen onnodig. De natuurlijke vorm van de wenkbrauw bepalen en alleen plukken haren die buiten de shape groeien. Het toestaan van haren die volgen op de shape om te groeien.

Stap 2

Een cosmetisch product zoals Latisse kunt vonk wimper groei, stelt Allure magazine. Latisse moet worden voorgeschreven; het is niet beschikbaar over de toonbank. Toepassing Latisse dagelijks op je wimpers. Wimpers moeten beginnen te groeien binnen een paar weken.

Stap 3

Rogaine toepassen op elke overdreven kale gebieden in je wenkbrauwen. Rogaine is een recept medicatie ter bevordering van de haargroei. Rogaine wordt meestal gebruikt op de hoofdhuid, haargroei bevorderen, maar het kan worden gebruikt om te helpen de wenkbrauwen te regrow, geeft Marie Claire magazine.

Stap 4

Praktijk goed grooming technieken. Bijvoorbeeld, wellicht wenkbrauw haren een neiging om te groeien in een golvend of krullend patroon. Een wenkbrauw borstel kan worden gebruikt voor borstel ze, omscholing hen om te groeien in de natuurlijke patroon. Marie Claire ook raadt een duidelijke brow gel wenkbrauw haren onder controle houden en toevoegen van glans.

Stap 5

Mascara verwijderen aan het einde van elke dag. Mascara kan wimper haren te verharden iets; Dit is wat laat hen te houden van hun curl. Als mascara is niet verwijderd, kunnen wenkbrauw wimpers overdreven broos worden, breken en uitvallen. Afzien van de toepassing van buitensporige jassen van mascara kan ook voorkomen dat wimpers verharding.


gerelateerde artikelen