Kunnen Magnesium supplementen veroorzaken vermoeidheid?

December 13

Kunnen Magnesium supplementen veroorzaken vermoeidheid?

Magnesium is een essentieel mineraal dat meerdere belangrijke functies in het lichaam serveert, met inbegrip van enzymactivering, energieproductie en bot mineralisatie. Terwijl magnesium is overvloedig in voedsel zoals peulvruchten, noten, hele granen en groene bladgroenten, mensen wiens dietary magnesium inname is laag of hebben bepaalde hygiƫnische omstandigheden, kan met inbegrip van slaapstoornissen, profiteren van het nemen van een voedingssupplement van magnesium. Echter, raadpleeg dan uw arts alvorens magnesium supplementen, vooral als je een gezondheidstoestand hebben of medicatie.

Magnesium, ontspanning en slaap

Magnesium is een belangrijke voedingsstof voor zenuwen en spieren ontspannen en kan daarom een oft-recommended voedingssupplement voor stress, spierspanning en slapeloosheid. Magnesium tekort kan leiden tot slapeloosheid als een bijwerking, en dus nemen aanvullende magnesium inspelen op dergelijk gebrek kan dienen als een tegengif voor slapeloosheid om u te helpen val en verblijf, in slaap, volgens een januari 2010 HuffingtonPost.com artikel geschreven door het beoefenen van arts Mark Hyman, M.D. Limited onderzoek suggereert ook magnesium slaap bij patiƫnten met het syndroom van de rusteloze benen kan verbeteren , merkt MedlinePlus, een online hulpbron van de National Institutes of Health.

Magnesium ter bevordering van de energie

Hoewel magnesium bevorderen van rustgevende slaap voor sommige mensen met slaapproblemen helpen kan, kan het ook helpen genezen van ongewenste vermoeidheid veroorzaakt door bepaalde voorwaarden. Bijvoorbeeld magnesium tekort kan leiden tot slapeloosheid maar ook slaperigheid; met magnesium supplementen voor de behandeling van een tekort kan ook de behandeling van vermoeidheid veroorzaakt door de tekortkoming. Ook, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, sommige studies blijkt dat magnesium supplementen verlichten van vermoeidheid helpen kunnen, chronische vermoeidheidssyndroom of CFS is gekoppeld. Om doeltreffend te zijn voor CFS, wellicht magnesium moeten worden genomen als een injectie, echter.

Aanbevelingen

De dieet referentie-innames of DRIs, op magnesium nodig om te voorkomen dat magnesium tekort en de begeleidende symptomen zoals slapeloosheid zijn als volgt: 400 milligram dagelijks voor volwassen mannen leeftijd 19 tot en met 30; 420 milligram per dag voor mannen boven 31 jaar; 310 mg/dag voor vrouwen leeftijd 19 tot en met 30; en 320 mg per dag voor vrouwen ouder dan 30. Magnesium behoeften mogen deze richtsnoeren echter tijdens het herstel van de chirurgie en ziekten, atletische training, zwangerschap en borstvoeding. Praat met uw arts over of u zou kunnen profiteren van het nemen van een magnesium supplement.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel magnesium supplementen zijn "waarschijnlijk veilig" bij de meeste volwassenen wanneer genomen in orale doses van minder dan 350 milligram per dag, hogere doseringen van magnesium zijn "mogelijk onveilig is," waarschuwt MedlinePlus. Nemen van teveel magnesium kan ernstige bijwerkingen, met inbegrip van vertraagd hartslag, lage bloeddruk, respiratoire verlamming, coma en de dood veroorzaken. Voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen, zoals nierziekten, kunnen zelfs de meest gematigde aanvullende doseringen te hoge bloedspiegels van magnesium en daaruit voortvloeiende ernstige bijwerkingen veroorzaken. Magnesium kan ook toenemen wanneer de bijwerkingen van bepaalde medicijnen, met inbegrip van spierverslappers.


gerelateerde artikelen