Remedies voor het behoud van Water

November 21

Waterberging treedt op wanneer de vloeistof zwembaden in je lichaam, meestal geholpen door de zwaartekracht, uw onderste ledematen gezwollen look en feel offerte maken. Waterberging kan overal op het lichaam, maar het is de meest voorkomende in de extremiteiten, de buik en het gezicht gebieden. Als u merkt dat je gezwollen en teder gevoel, probeer remedies voor het behoud van water. Als u reliëf nog steeds niet kunt vinden, moet u wellicht een afspraak met uw arts om het verkennen van de oorzaak en de behandeling van uw waterretentie.

Water drinken

Het klinkt misschien contra-intuïtief, maar daadwerkelijk meer water drinken kan helpen om enkele van de zwelling en tederheid gekoppeld aan waterbehoud te verlichten. Je lichaam kan het behoud van water omdat u uitgedroogd bent. Door het drinken van meer water, kunt u spoelen het overtollige water uit uw systeem te helpen verlichten van de zwelling. MayoClinic.com suggereert ten minste acht glazen water per dag drinken om te blijven goed gehydrateerd.

Vermijden van zout

Een veelvoorkomende oorzaak van waterretentie is teveel natrium in het lichaam. Teveel natrium kan water log uw weefsels zodat ze niet in staat om te absorberen water goed, waarschuwt Charles Tifft, associate professor in de geneeskunde aan de Boston University School of Medicine in het MotherNature.com boek, "Symptomen, hun oorzaken en behandelingen." Zoek naar gebieden in uw dieet waar u kan verbruiken teveel zout. Terwijl de gebruikelijke schuldigen frites en chips omvatten, kan natrium worden verstopt in een aantal levensmiddelen die u dagelijks eet. Lees etiketten en houd uw Natrium inname onder 2.000 tot 2400 mg per dag.

Verplaatsen

Wanneer u in een positie te lang blijven, kan vloeistof opbouwen en zwembad in uw onderste ledematen. Dit kan vooral lastig wanneer u kan niet tegen tot gemakkelijk, zoals in een vliegtuig of in een lange vergadering. Waar mogelijk, suggereert lopen rond om te dispergeren de vloeistof in je benen te helpen verminderen zwelling, beter CNN.com contribuant, Dr. Jennifer Shu. Indien mogelijk, verheffen je benen door uitglijden een paar kussens onder hen of hen te stutten op een stoel om te helpen verlichten van de zwelling en tederheid van waterretentie.

Massage en comprimeren

Compressie slang wordt vaak geadviseerd als u last heeft van waterretentie, vooral als you gonna worden zat voor een lange periode van tijd, slechte circulatie in de benen hebben of zwanger bent. Compressie houden van vocht uit de benen, zodat het meer gelijkmatig verspreid. Als u merkt dat je benen beginnen te zwellen, probeer je benen zachtjes masseren ter opheffing van de zakken van de vloeistof.


gerelateerde artikelen