Kun je Biotine Supplement met multivitaminen elke dag?

January 9

Kun je Biotine Supplement met multivitaminen elke dag?

Multivitamines kunnen in het algemeen helpen u te voldoen aan de meeste van uw B-vitamine behoeften, waaronder biotine. De B-vitaminen zijn een team van voedingsstoffen die u energie door middel van een aantal conversies van macronutriënten--koolhydraten, eiwitten en vetten geven. Terwijl u dat extra Biotine kan rev up van uw stofwisseling zelfs meer denkt misschien, het niet kunnen hebben van een extra voordeel. Het is waarschijnlijk veilig om te nemen van een supplement Biotine naast uw multivitamine elke dag, maar klaring van uw arts eerst om er zeker van.

Waarom kunt u meer Biotine

Naast het spelen een rol in de energieproductie, wordt Biotine vaak gepromoot als een wonder-vitamine voor sterke nagels groeien en de behandeling van haaruitval. Onderzoek ondersteunt echter geen claims dat Biotine supplementen zal zeker nagels versterken of minimaliseren van haaruitval. Meestal zijn broze nagels en haarverlies tekenen van een tekort van biotine, die zeldzaam is. Gebarsten lippen en uitslag op je gezicht zijn andere waarschuwingen van een deficiëntie van biotine. Dus nemen van biotine en vergadering uw Biotine behoeften zou kunnen verbeteren deze voorwaarden, als ze inderdaad door lage Biotine niveaus veroorzaakt worden.

Veiligheid van hoge Doses

Zoals meest in water oplosbare vitaminen blijft Biotine niet in uw systeem voor lang. Elk bedrag dat niet nodig gewoon laat je lichaam wanneer je moet plassen. Omdat uw systeem excretes het, Biotine is niet over het algemeen toxische, zelfs in grote doses. Terwijl veel vitamines een toelaatbare bovenste inname niveau, hebben u te laten weten van het maximale bedrag dat je hebben kan, Biotine niet een gevestigde toxische dosis.

Mogelijke problemen

Biotine communiceert slecht met een paar medicijnen, zodat als u beslist om het te nemen naast uw multivitamine, u met uw arts eerst controleren moet. Anticonvulsant drugs, bepaalde antibiotica en therapeutische doses van pantotheenzuur en vitamine B-5, zijn enkele van de pillen die van invloed kunnen Biotine absorptie, eventueel beïnvloeden hoeveel u moet nemen.

Multivitamine overwegingen

De achterkant van uw multivitamine fles bevat alle van de bedragen voor elke nutriënt, gebaseerd op het percentage van dagelijkse aanbevelingen. Een multivitamine moet idealiter 100 procent van elk van de vitaminen en mineralen vermeld. Lees door de lijst en zoek naar biotine. Als uw multivitamine al 100% van het bevat, nodig u waarschijnlijk niet te nemen ieder extra van de vitamine omdat het gewoon uit worden leeggemaakt. Echter, als uw multivitamine niet Biotine heeft of een lage hoeveelheid, inname van een aparte Biotine supplement kan gerechtvaardigd zijn.


gerelateerde artikelen