Regels voor kinderzitjes in Illinois

August 7

Regels voor kinderzitjes in Illinois

Illinois vereist dat alle kinderen in een geschikte kindergordels of booster stoel tot de leeftijd van 8 blijven. Volgens een artikel van 2011 in de "Chicago Tribune" heeft Illinois één van de strengste wetgevingen in het land als het gaat om kindveiligheid beperkingen. Volgens de Buckle Up Illinois website, gemaakt door het Illinois Department of Transportation, worden meer kinderen tussen de leeftijden van 4 en 8 gedood in motorvoertuig crasht dan elke andere leeftijdsgroep. Goed beteugeling van je kind houdt niet alleen haar veilig, het is de wet.

Achteren gerichte autostoeltjes

Illinois wet geeft niet een minimum leeftijd of gewicht dat kinderen in achter-gerichte zitplaatsen, moeten blijven, zolang het kind in een goede kind bevestigingssysteem is. De American Academy of Pediatrics raden echter aan dat alle kinderen blijven achteren gerichte tot een minimum leeftijd 2, omdat een kind onder de leeftijd van 2 jaar is 75 procent minder kans om te overlijden of letsel van het gezicht in een auto-ongevallen, wanneer achteren gerichte. Aantal zetels kunnen nu achter-gezicht tot 40 pond of meer, waarmee ouders om kinderen te houden in achter-gerichte zitplaatsen tot de leeftijd van 5 in sommige gevallen. Hoewel het lijkt misschien ongemakkelijk voor een kind te houden hun benen gebogen, zegt kinderarts Dr. Alisa Baer in een 2011 artikel in "The New York Times" dat dit niet het geval is.

Naar voren gerichte autostoeltjes

Naar voren gerichte autostoeltjes zijn geschikt als een kind outgrows de achteren gerichte limiet voor de zetel. Aantal zitplaatsen omzetten van achteren gerichte naar voren gerichte, terwijl anderen zijn bedoeld om te worden gebruikt alleen naar voren gerichte nadat een kind de desbetreffende eisen van de lengte en gewicht bereikt. Hoofd van het kind moet ten minste 1 inch vanaf de bovenkant van de stoel met de bandjes knus en borst clip geplaatst op niveau van de oksel, worden gesitueerd volgens de Buckle Up Illinois-website. Sommige plaatsen laten kinderen blijven in een vijf-punts Tuigje.

STOELVERHOGERS

Illinois passagier handeling van de kindbescherming vereist dat alle kinderen tot 8 jaar in een passende autostoeltje of booster blijven. Volgens Buckle up Illinois ontwerp voertuigfabrikanten veiligheidsgordels voor kleine volwassenen die ten minste 4-voet-9 en 80 pond. Een riem-positionering booster zetel legt het kind op een passende hoogte dat de gordel correct over de bovenbenen en de schouderband te gaan over de borst, niet de nek zitten. Ze benadrukken ook dat STOELVERHOGERS kan niet worden gebruikt zonder een ronde en schouderriem.

Sancties

Vanaf de datum van publicatie is de eerste overtreding van deze wet een kleine overtreding, die draagt een 75 dollar boete en vereist documentatie van een technicus van de zetel van kind-veiligheid, dat de zetel correct is geïnstalleerd en dat de juiste instructie over hoe te installeren van de specifieke stoel werd ontvangen. De schendingen van de latere dragen van een 200 dollar boete en komen niet in aanmerking voor toezicht van het Hof.


gerelateerde artikelen