10 gezondste candybars

August 20

10 gezondste candybars

Candybars zijn nooit beschouwd als een gezondheid van voedsel. Ze zijn beladen met suiker, vet en calorieën. Maar als u bent hunkeren naar iets zoet, en harde snoep gewoon niet doen, kiest u de mindere van verschillende kwalen en gaan voor de relatief lage-calorie- en voedselrijke traktaties. Door een goed gefundeerde keuze te maken als je voor een reep bereiken, bent je meer kans om te eten aandachtig en minder kans om uw dieet ongedaan te maken.

Figamajigs

Zoals de naam al suggereert, krijgen Figmajigs hun zoete smaak en een chocolade-achtige textuur van vijgen, welke helpt de calorische inhoud verminderen. Met slechts 130 calorieën per bar, zij zijn ook hebben relatief weinig vet, slechts 2,5 g. Figamajigs biedt de bonus van 5 gram vezels per balk, samen met 1 gram eiwit.

York Peppermint pasteitjes

York Peppermint pasteitjes hebben slechts 140 calorieën elk en slechts 2.5 gramsof vet. Ze hebben geen transvetten. De kleine grootte stopt u uit overindulging terwijl het nog steeds geven u uw chocolade fix.

Knapperige kat Bars

Deze premie candybars zijn knapperig, nootachtig, chocolaty en gemaakt met all-biologische ingrediënten. Een balk bevat 200 calorieën en een gematigde 7 gram vet, 3.5 gram, waarvan verzadigd zijn. Knapperige kat bars zijn duurder en minder wijd-beschikbaar dan gewone candybars, maar de moeite waard op natuurvoeding Kruidenieren zoeken.

Mounds

De kokosnoot gevulde Mounds reep is relatief laag in calorieën, met een gewicht van 195 per bar. Het heeft 11 gram vet, die voor gewone candybars gemeenschappelijk is. Zijn verlossende factor is 2 gram eiwit, die u het gevoel een beetje voller en minder waarschijnlijk tot de crash van de suiker kunnen helpen.

Chunkie

Ondanks zijn naam hebben Chunkie balken minder calorieën dan vele andere candybars. Ze hebben 173 calorieën per stuk, samen met 10 gram vet en 3 gram eiwit, waardoor ze een meer aantrekkelijke optie dan andere vet-beladen dienstenaanbod in de snoepwinkel.

M & M mini

Terwijl het niet een traditionele reep, een 1-ounce buis van M & amp; U kunt voldoen een zoetekauw zonder teveel schade aan uw taille te doen M Minis. Met 150 calorieën en 7 gram vet zijn ze gezonder dan candybars gevuld met zachte toffee, karamel en noga.

100 grand

Met een krokant, romige vulling, je zou verwachten dat een 100 Grand bar als sky-high in calorieën en vet, maar heeft een matige 180 calorieën per bar en 8 gram vet. Nog steeds te hoog wordt beschouwd als een gezonde optie, zal niet het volledig ruïneren uw dieet als je stiekem een hapje.

Lindt chocolade Bars

Drogisterijen en supermarkten voeren Lindt merk Zwitserse chocolade repen voor een fatsoenlijke prijs. De heerlijk rijk 70% cacao-bar heeft een flinke 250 calorieën per portie van 4 vierkante en 19 gram vet, 12 gram, waarvan verzadigd zijn. Echter, deze dienst is slechts 12 gram suiker en 3 gram voedingsvezels, en de grote hoeveelheid cacao draagt bij antioxidanten aan uw dieet. Eet slechts 2 pleinen om een relatief gezonde chocolade fix.

Dove Bars met noten

Een duif Silky Smooth amandel Bar heeft 190 calorieën en 12 gram vet, 6 onverzadigde. De amandelen toevoegen een boost gezondheid, hart-gezond enkelvoudig onverzadigde bijdragen vet en daling van de bar van suiker inhoud tot een matige 16 gram.

Hershey's speciale Dark

Hershey's speciale bittere chocolade bar dia's in de onderkant van de lijst door het aanbieden van een chocolade fix van 195-calorie, samen met 12,5 gram vet per portie. Het is relatief hoog in suiker, met 21 gram per par.


gerelateerde artikelen