Wat zijn de oorzaken van cardiale ischemie?

September 21

Wat zijn de oorzaken van cardiale ischemie?

Een onvoldoende bloed en zuurstof toevoer naar het hart veroorzaakt hartspier te sterven ze af en gebieden van necrotisch (ischemische) weefsel te vormen. Groot of klein, het gebied van ischemie compromis hartfunctie en systemische perfusie verminderen. Na verloop van tijd verzwakt het hart tot het punt waar het kan niet langer het lichaam met het normbedrag van bloed en zuurstof in de weefsels leveren en systemische weefsel dood of ischemie kan optreden. Op dit punt, supplementaire zuurstof, of in ernstige gevallen, is er mogelijk intubatie, vereist.

Hypoxie

Over het geheel genomen veroorzaakt een zuurstofgebrek (hypoxie) cardiale ischemie. De ischemie kan beginnen als een klein gebied van weefsel necrose op het hart. Naarmate de tijd vordert, het gebied van ischemie groeit, en het hart moet ofwel harder werken om te compenseren gecompromitteerd werking, of het gewoon kan verzwakken. Een van de meest voorkomende oorzaken van een gebrek aan zuurstof naar het hart is slaap apneu. Patiënten met slaapapneu stoppen met ademhalen op verscheidene punten tijdens de nacht. Elke keer als ze stoppen met ademhalen, het hart verzwakt en ischemie optreedt. Om te stoppen of te voorkomen dat weefsel dood, schrijven artsen meestal een CPAP (continu positieve luchtdruk) machine voor slaapapneu patiënt te gebruiken 's nachts. Een studie gedaan door Nir Peled, M.D. en gemeld in het tijdschrift van de American College of Cardiology staten die de CPAP levert extra zuurstof terwijl patiënten slaap en vermindert de aanval van ischemie naar het hart. Patiënten beginnen vaak beter te benutten, dan voelen, en dan stoppen met het gebruik van de machine, waardoor de ischemische cyclus blijven.

Myocardinfarct

Hartinfarct of hartaanval, veroorzaakt onmiddellijk ischemie. Het hart komt tegemoet aan een acute en plotselinge onderbreking in de bloedstroom en zuurstof met onmiddellijke weefsel dood. Volgens de medische Stichting van Palo Alto vaststellen een Cardiale MRI (magnetic resonance imaging) de omvang van de schade aan cardiale weefsel na een myocardinfarct.

Hartritmestoornissen

De Mayo Clinic meldt dat hartritmestoornissen ook cardiale ischemie veroorzaken. Bradycardie (trage hartslag) of tachycardie (snelle hartslag) de bloedtoevoer en zuurstof zijn ontoereikend is om te voldoen aan de eisen van de cardiale weefsels. Tijdens bradycardie optreedt een gebrek aan aanbod. In tachycardie, er is genoeg van een aanbod, maar het hart klopt gewoon te snel om de motor correct. Met beide aritmie, ischemie resultaten.

Cardiale ziekte

Vernauwing van de slagaders in de cardiale ziekte vermindert de voorziening van bloed en zuurstof naar het hart en veroorzaakt cardiale ischemie, meldt de American Heart Association. Dit is een traag vordert ischemie en meestal niet is gediagnosticeerd totdat patiënten beginnen te merken een kortademigheid met activiteit, klagen van wezen meer moe of iets anders activeert hen om te zien hun arts. De arts kan een MRI niet te bestellen maar eerder de oorzaak van het probleem als cardiale ziekte na het uitvoeren van de labtesten. Niet iedereen die cardiale ziekte heeft heeft cardiale ischemie, maar een van de meest bekende gevallen van ischemie is cardiale aandoening.


gerelateerde artikelen