Hoe te behandelen pijnlijke beenspieren van Sprint opleiding

August 16

Hoe te behandelen pijnlijke beenspieren van Sprint opleiding

Spierpijn kan onmiddellijk de volgende sprint opleiding, bekend als acute spierpijn optreden. Pijn kan ook worden gevoeld een dag of twee na de training, bekend als vertraging-onset spierpijn of DOMS. Acute spierpijn is een gevolg van vloeistof verplaatsing van bloed naar het spierweefsel als een filterproces. DOMS is waarschijnlijk een gevolg van spier van de werkelijke schade. MedlinePlus raadt aan overleg met een arts als u ernstige pijn hebben of als pijn dan normale pijn blijft bestaan voor meer dan drie dagen. Dit zou een teken zijn van ernstiger letsel.

Stap 1

Rekken elk gewricht door een volledige scala van beweging na een training. Houd stukken gedurende ten minste 10 tot 30 seconden en herhaal. Dit kan verhoogde bloedtoevoer naar het pijnlijke gebied bevorderen en herstellen van beschadigd spierweefsel.

Stap 2

Toepassing een ijskompres op de pijnlijke spieren na uitrekken om pijn en zwelling te verminderen. Toepassing een doek bedekte IJszak op de pijnlijke gebied gedurende 20 minuten.

Stap 3

Comprimeren de pijnlijke spier met een wrap of handdoek voor 20 minuten. Hiermee beperkt u overdreven zwelling en pijn in meer ernstige gevallen van DOMS.

Stap 4

Verhoog de pijnlijke spier boven het hart te beperken van de bloedtoevoer naar het gebied. In geval van ernstiger DOMS biedt dit een aanvullende methode voor het verminderen van pijn en zwelling. Je kan de pijnlijke gebied verheffen tijdens het toepassen van een pak ijs of comprimeren van het gebied met een handdoek.

Tips

  • Pijn treedt meestal op wanneer het lichaam aan een nieuwe impuls van de oefening aanpast zich. Naast uitrekken, ijs, compressie en elevatie, het lichaam nodig heeft om aan te passen naar een nieuw niveau van de opleiding. Dus blijven uitoefenen, zelfs als het lage intensiteit. Volgens topprestaties is pijn eigenlijk een teken van uw spieren sterker.

gerelateerde artikelen