Voedingswaarde-informatie van een McDonald's Zuidwest salade

May 28

McDonald's is slechts een van de vele succesvolle fast-food ketens in Amerika en zelfs de wereld. De keten heeft uitgebreid haar menu als u wilt opnemen voor de gezondheid-bewuste keuzes, en het zuidwesten salade is één voorbeeld. McDonald's zuidwesten salade is voorzien van vele opties die de calorieën en voedingswaarde van de maaltijd kunnen stimuleren en toppings.

Ingrediënten

McDonald's staat dat de salade zuidwesten volledig komt geladen met een zuidelijke stijl krokante kipfilet filet, gemengde sla, Zuidwest groenten, koriander limoen glazuur, geraspte cheddar-jack kaas, chili kalk tortilla strips en een wig van kalk. Om het even welk van deze ingrediënten kunnen worden weggelaten of verwijderd om de consument tegemoet te komen en calorieën of specifieke voedingsstoffen, zoals koolhydraten te verminderen.

Calorieën

De volledige 12,5 oz. salade touts een loutere 430 calorieën volgens McDonald's. Merendeel van de calorieën komen uit de krokante kipfilet, een 230-calorie ingrediënt in het zuidwesten salade. De volgende hoogste ingrediënt is de koriander limoen glazuur, een 50-calorie-dressing dat wordt geleverd in een apart pakket zodat de consument kan bepalen hoeveel of hoe weinig wordt gebruikt. De rest van de ingrediënten komen in onder elke 45 calorieën.

Vet

Vet is een belangrijke voedingsstof te controleren in elk dieet. Eten van een vetrijke dieet kan leiden tot cardiovasculaire problemen en gewichtstoename. Het zuidwesten salade heeft 20 totale gram vet met slechts vier gram de meer ongezond, verzadigd vet verscheidenheid. De zuidelijke stijl kip borstfilet is verantwoordelijk voor 13 g het totale vetgehalte en 2 g van het verzadigd vet gevonden in de gehele salade. De dressing en kaas elk brengen in ongeveer 2 g vet. Over het geheel genomen het vetgehalte maakt ongeveer 30 procent van een de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voor een 2.000-calorie dieet volgens de McDonald's.

Natrium

Natrium komt voor in veel voedsel maar het kan bijzonder gevaarlijk zijn voor mensen met problemen bloeddruk. MayoClinic.com waarschuwt consumenten om naar te kijken voor verborgen natrium wanneer uit eten. De McDonald's zuidwesten salade draagt 38 procent van de totale dagelijkse percentage van natrium met 920 mg. De kipfilet bevat 670 van het totale natrium genoegen nemen met de hoogste orde, de koriander limoen glazuur, 105 mg om de totale salade.

Overwegingen

Hoewel McDonald's zuidwesten salade met krokante kip een gezondere keuze dan de restaurantketen vlaggenschip boterham is, maken de Big Mac, de hoge natrium en krokante kip borstfilet het een potentieel ongezonde maaltijd keuze voor sommige mensen die op beperkende diëten, met inbegrip van vetarme of natriumarm dieet.

Voordelen

Het zuidwesten salade bevat een relatief bescheiden aantal calorieën voor de selectie van een lunch of diner. Dit kan een goede zaak voor particulieren een beperkte caloriedieet consumeren. Eiwit is een belangrijk onderdeel van alle diëten zoals het honger voldoening biedt, kan leiden tot minder calorieën worden algemeen geconsumeerd en MedlinePlus legt uit dat het helpt het lichaam herstellen en maken van nieuwe cellen. De salade bevat 26 gram eiwit.

Andere nuttige voedingsstoffen en macro-voedingsstoffen gevonden in de salade bevatten voedingsvezels, vitamine A, vitamine C, calcium en ijzer. De salade maakt tot 25 procent van iemands dagelijks aanbevolen hoeveelheid voedingsvezels met 6 g. eten de salade zal leveren 130 procent van vitamine A, 50 procent van vitamine C en 15 procent van beide calcium en ijzer volgens McDonald's.


gerelateerde artikelen