Cholestoff voor hoge Cholesterol

May 23

Cholestoff voor hoge Cholesterol

CholestOff is een nonprescription voedingssupplement gepromoveerd tot het handhaven van gezonde cholesterol bloedspiegels. MayoClinic.com rapporten die sterolen en stanols, ingrediënten in CholestOff planten, kunnen blokkeren van uw lichaam absorptie van cholesterol. CholestOff, vervaardigd door de natuur gemaakt, wordt echter niet goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, vanaf November 2010.

Product ingrediënten

Dr. Thomas Lee, hoofdredacteur van de Harvard hart brief suggereert dat de actieve bestanddelen in CholestOff zijn plantaardige sterolen en stanols afgeleid van pijnbomen. Deze ingrediënten helpen uw low-density lipoprotein of "slechte" cholesterol verlagen door te voorkomen dat de cholesterol krijg je van voedsel uit het invoeren van je bloedbaan. Volgens het kantoor van Dietary Supplements bevat CholestOff ook calciumcarbonaat, cellulose gel, dibasische calciumfosfaat, croscarmellose sodium, acacia, silicium dioxide, hydroxypropyl methylcellulose, magnesiumstearaat en polyethyleenglycol.

Hoe genomen

Twee caplets van CholestOff komen twee keer per dag met water of een andere drank. De fabrikant aanraadt inname van het supplement 15 tot 30 minuten voor de maaltijd.

Claims van de fabrikant

Volgens de ODS beweert natuur gemaakt dat CholestOff uw cardiovasculaire gezondheid verbetert en dat het supplement klinisch bewezen is te hoog cholesterol verminderen. Echter, omdat CholestOff een voedingssupplement en niet een drug is, een FDA disclaimer is aangesloten op dit product. De FDA is niet geëvalueerd marketing beweringen van de fabrikant om te bepalen of ze waar zijn. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld om te behandelen, genezen of voorkomen van enige ziekte of gezondheid probleem, met inbegrip van hoge cholesterol. Als u met hoog cholesterolgehalte hebben, praat met uw arts eerste alvorens een CholestOff of een soortgelijke voedingssupplement.

Deskundige inzicht

Lee zegt dat het eten 2 g plantaardige sterolen of stanols uw "slechte" bloedcholesterol door tussen 6 en 15 procent verminderen kan; CholestOff geeft u 1.8 g. Lee gaat Let op dat sommige mensen CholestOff nemen bijwerkingen zoals zuurbranden, misselijkheid, indigestie en diarree kunnen optreden. Mannen kunnen zich laag libido of erectiestoornissen. Lee wijst erop dat voorschrift statines kunnen even zo goed werken als u wilt bepalen met hoog cholesterolgehalte en net zo kosteneffectief mogelijk worden. Een twee-maand levering (240-graaf fles) van CholestOff kost ongeveer $20, vanaf November 2010.

Andere informatie

MayoClinic.com meldt dat het consumeren van voedingsmiddelen en dranken verrijkt met plantaardige sterolen en stanols een andere manier is om uw cholesterol te verminderen. Sterolen en stanols worden toegevoegd aan bepaalde merken van margarines, yoghurt, sinaasappelsap, granola bars en chips. Twee kopjes versterkte sap drinken per dag geeft u de aanbevolen 2 g van plantaardige sterolen, volgens de clinic.


gerelateerde artikelen