Nachos goed zijn voor een dieet?

April 2

Nachos goed zijn voor een dieet?

Veel Amerikanen eten nachos voor lunch, diner en snacks en sportieve en andere evenementen, waardoor potentieel nachos een boosdoener in de obesitas-epidemie. Hoewel veramerikaniseerd nachos typisch dieet-busting gebakken tortilla omvatten chips gegarneerd met lijm-achtige oranje kaas, die u kunt bereiden en genieten van nachos op een manier die goed is voor uw dieet. U kunt in feite nachos omzetten in een gezonde gaan-aan maaltijd of snack.

Tortilla 's

Knapperige tortilla driehoeken maken een nest voor de rest van de ingrediënten van uw nacho. Helaas, gebakken chips zijn hoog in vet en calorieën. De American Heart Association adviseert u vermijden gebakken tortillachips en gefrituurde tortilla schelpen. Gebruik gebakken tortillachips voor gezonder nachos. Dawn Clifford, een geregistreerde diëtist aan Carl T. Hayden VA Medical Center, suggereert volkoren tortilla's in driehoeken snijden en licht snikheet hen voor scherpte. U kunt bereiden maïs tortilla's dezelfde manier.

Vlees en bonen

Als u opnemen van vlees je nachos, bruin mager rundergehakt, Turkije of kip en seizoen uw vlees met chilipoeder, peper en komijn wilt. Bonen bieden hart-gezond eiwitten en vezels voor uw nachos. Blik bonen bieden gemak en variatie. Pinto of zwarte bonen bevatten. Als u opnemen van gebakken bonen wilt, zorg om de labels waarmee u kunt voorkomen dat reuzel-ladened merken.

Kaas

Kaas is de kroon van nachos. Kies kazen die volop smaak bieden in een kleine dienst te controleren van calorieën en vet inhoud, zoals scherpe cheddar of peper-jack kaas. Het vermijden van ingeblikte kaas sauzen. Top van uw nachos met een afgemeten hoeveelheid kaas en zet de schotel onder de vleeskuikens te smelten van de kaas.

Groenten

Nachos maken een uitstekende uitvalsbasis voor een scala aan groenten. Stapel uw nachos met geraspte sla, gehakte tomaten en uien, gesneden jalapeno. Schijfjes avocado's of olijven bieden een portie hart-gezonde vetten. Overwegen over te schakelen van verse spinazie voor de traditionele ijsbergsla en strooi er overvloed van kleurrijke, gehakte paprika overheen.


gerelateerde artikelen