Voordelen van de huid van niacine

March 10

Voordelen van de huid van niacine

Amerikanen besteden bijna 20 miljard dollar op anti-veroudert producten zoals voedingssupplementen en cosmetica te verminderen van rimpels, volgens het onderzoek bedrijf de Freedonia Fractie, en miljoenen meer voor andere huidverzorgingsproducten. Fabrikanten van deze producten proberen voortdurend nieuwe onderdelen toe te voegen aan hun formules in de hoop meer omzet, hoewel sommige van deze additieven effectiever dan anderen zijn. Een stof die aangetoond klinisch-controleerbare resultaten dat heeft is een vorm van niacine, niacinamide genoemd.

Identificatie

Nicotinezuur en niacinamide zijn vormen van vitamine B-3 gevonden in veel voedingsmiddelen, met inbegrip van gist, vlees, vis, melk, eieren, groene groenten, bonen en granen. Niacinamide, ook bekend als nicotinamide, is nodig voor de goede stofwisseling van vetten en suikers in het lichaam en voor het behoud van gezonde cellen. Ook belangrijk voor de huid crème formules is het feit dat niacinamide van in water oplosbare ingrediënt is stabiel in aanwezigheid van warmte en licht.

Voordelen van de acne

Niet veel studies hebben gekeken naar de effecten van niacinamide op acne. Een dubbel-blinde studie uit 1995, gepubliceerd in het "International Journal of Dermatology," verdeeld 76 patiënten in twee groepen--een ontvangen een actueel gel met 4% nicotinamide en de andere ontvangst van een gel met 1% clindamycine, een recept antibacteriële acne voorbereiding. De onderzoekers vonden dat beide groepen even positieve resultaten gehad.

Hydraterende effecten

Niacinamide crèmes kunnen ook helpen stimuleren vochtgehalte van de huid. Een studie in Japan met 28 atopische dermatitis patiënten gebruikt een crème 2% nicotinamide. De resultaten, gepubliceerd in het "International Journal of Dermatology" in maart 2005 heeft aangetoond dat de crème nicotinamide effectiever dan petrolatum, dezelfde ingrediënt in Vaseline, was op het stimuleren van de hydratatie niveau in de patiënten droge huid.

Rosacea verbetering

Rosacea is een chronische, uncurable huidaandoening die rode gezichtshuid, Afboekingsmethode, rode bultjes en puistjes veroorzaakt. Wetenschappers van Wake Forest University School of Medicine behandeld 50 vrijwilligers met rosacea met behulp van een moisturizer niacinamide gebaseerde op het gezicht en de onderarm tweemaal per dag gedurende vier weken. De resultaten, gepubliceerd in 2005 in het tijdschrift "Cutis," bleek dat de niacinamide moisturizer substantiële verbeteringen in rosacea symptomen geboden.

Mogelijk huid kankerpreventie

Verschillende studies hebben getest niacinamide in vivo en op laboratoriumdieren te bestuderen van de gevolgen ervan voor huidkanker. Een studie die werd gepubliceerd in juli 2010 in het "Journal van nucleïnezuren," gemeld dat nicotinamide kon beschermen tegen ultraviolet-geïnduceerde huidkanker bij muizen. Het heeft geholpen voorkomen van de progressie van Premaligne actinische keratoses met kwaadaardige squamous cel kanker.

Minder rimpels

Een acht weken durende gerandomiseerde, parallel-groep studie, gesponsord door Procter & Gamble en gepubliceerd in maart 2010 in "The British Journal of Dermatology," worden onderwerpen behandeld op verschillende formuleringen met inbegrip van niacinamide, peptiden en antioxidanten. Wijzigingen in gezicht rimpels werden beoordeeld door deskundige grading, digitale beelden van gezichten van onderwerpen en een self-assessment vragenlijst. De niacinamide was zo effectief in het verminderen van de verschijning van rimpels na acht weken als een voorschrift crème met tretinoïne 0,02 procent.

Een aparte studie gepubliceerd in "Dermatologische chirurgie" in 2006 toonde Topische niacinamide geboden vermindering van fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmented vlekken, rode blotchiness, geelverkleuring van de huid en elasticiteit, zoals gemeten door een cutometry-machine.


gerelateerde artikelen