De gevolgen van een vergroot hart

January 4

De gevolgen van een vergroot hart

Cardiomyopathie is een vergroting van de hartspier dat kan een negatieve invloed op kwaliteit van leven hebben. Het hart kan worden ontstoken en uit omstandigheden zoals hoge bloeddruk, aangeboren afwijkingen, stoornissen van de hartkleppen of van blokkades van de kransslagaderen, bekend als primaire cardiomyopathie vergroot. Organen die zieke, zoals de nieren zijn, kunnen invloed hebben op het hart leidt tot secundaire cardiomyopathie.

Bloedstolsels

Een uitgebreide hartspier pompt bloed door het hart en in het verkeer systeem langzaam. Langzamer verkeer van bloed door de kamers van het hart kan leiden tot de vorming van een bloedstolsel (trombus). Als de trombose wordt ontkoppeld na vorming in de rechterkant van het hart, het vertrekken ferry's naar de longen en staat bekend als een pulmonaire embolus. Cardiomyopathie kan ook leiden tot bloedstolsels in de linkerkant van het hart dat gedurende de gehele bloedsomloop veroorzaken beroerte of hartaanval kan reizen. Een klonter kon indienen in de slagaders die leveren de bloedtoevoer naar de nieren en mislukking kan resulteren. Stolseltjes die emboli kan ook blokkeren de slagaders in de benen leidt geworden tot verminderd of voltooien van gebrek aan bloedtoevoer naar de extremiteit en verlies van ledematen, indien onbehandeld.

Kortademigheid

Cardiomyopathie veroorzaakt shortness van adem omdat zuurstofrijk bloed uit het hart in kleinere volumes in vergelijking met een gezond hart uitgeworpen. De individuen kunnen voelen ademloos zelfs in rust en vereisen meer zuurstof routine dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Onregelmatige hartritme

Personen met een vergroot hart, bekend als Hypertrofische cardiomyopathie (HCM), kunnen plotseling sterven van ventrikelfibrillatie. De voorwaarde is vaak de oorzaak van plotse dood in atleten onder de leeftijd van 30. HCM is uitbreiding en verdikking van de lagere hartkamers of in het tussenschot scheidt die het hart van rechts en links. De voorwaarde oorzaken verstoord elektrische signalen en plotselinge ineenstorting van de snelle, ongeorganiseerd hartritme van ventrikelfibrillatie. Andere abnormale hart ritmes geassocieerd met een vergroot hart omvatten voorbarig hartslagen die voelen kunnen als een "wapperen" in de borst. Onregelmatige hartslag van cardiomyopathie kan ook leiden tot lage bloeddruk, vermoeidheid, kortademigheid, duizeligheid en flauwvallen verslechtering.

Congestief hartfalen

Een vergroot hart leidt tot congestief hartfalen. Symptomen zijn kortademigheid, zwelling in de buik en extremiteiten, vermoeidheid, hoesten en ademhaling moeite als gevoelig. Tests voor de diagnose van vergroot hart omvatten elektrocardiogram, echocardiogram, bloedonderzoek, röntgenonderzoek van de borstkas, cardiac catheterization en biopsie van spier van het hart. De behandeling hangt af van de onderliggende oorzaak en de ernst van het type en cardiomyopathie.


gerelateerde artikelen