Dingen te doen met kinderen in de buurt van Hartford, WI

December 28

Dingen te doen met kinderen in de buurt van Hartford, WI

Kinderen graag bezig, dus als je in de buurt van Hartford, Wisconsin, en iets willen te doen, wees gerust u volop zult vinden. Hartford is een kleine stad, is het centraal gelegen in de buurt van grotere steden waar entertainment voor de kinderen overvloedig is. Educatieve bezoeken aan musea om vrij te spelen op een overdekte speelplaats, niet zal kinderen vervelen in/nabij Hartford.

Musea

Hoewel kinderen kunnen niet genieten van een bezoek aan een museum, zal ze waarschijnlijk de Children's Play Gallery (thechildrensplaygallery.com) in Delafield houden. Met hands-on interactieve opstellingen, kunnen kinderen in de speelkamer Picasso's artistieke krijgen of bouwen van een huis in de zee om Sky bouwstreek. Andere leuke dingen om te nemen een grote spelen schip, een play-markt, een marionet-fase en een aangewezen gebied voor baby's en peuters om te spelen. Oudere kinderen of auto liefhebbers kunnen genieten van een bezoek aan de Wisconsin Automotive Museum (wisconsinautomuseum.com) gelegen recht in Hartford waar ze uitchecken kunnen klassieke voertuigen en historische auto artefacten die teruggaat tot de vroege jaren 1900.

Indoor speeltuinen gebieden

Flabbergast (flabbergastfun.com) in Sussex is vol plezier voor kinderen, met enorme inflatables, reuze glijbanen en klimmen obstakels die ze houden zal bezet urenlang. De faciliteit beschikt ook over meer dan 50 arcadespelen, evenals een café, een lounge met fauteuils, een televisie en gratis wi-fi. New Berlin is de grote achtertuin (thebigbackyardwi.com) een speelhoek voor kinderen die buiten plezier binnen brengt. Het beste geschikt voor kinderen tot 8 jaar, maar ze altijd oudere kinderen die samen met hun gezinnen komen verwelkomen. De faciliteit biedt verschillende houten Speelhuisjes, een teeter-totter-vliegtuig, Paardrijden speelgoed, een peuter play set, zuigeling zachte spelen gebied, dia's en basketbal hoepel.

Natuur en Wildlife activiteiten

Shalom biedt Wildlife Zoo (shalomwildlife.com) in West Bend kinderen de opwinding van het zien en leren over verschillende dieren, dieren zoals wolven, herten, elanden en bison, evenals een kinderboerderij met landbouwhuisdieren en kinder spel en speelhoek. Woodland Dunes Nature Center & Preserve (woodlanddunes.org) in Two Rivers omvat 1.200 hectare en beschikt over 260 soorten vogels, 400 plantensoorten, 40 zoogdieren, soorten 7 amfibieën en duizenden van soorten ongewervelde dieren. Maak een wandeling door een van de vele wandelroutes en kinderen kunnen proberen te vangen een glimp van enkele van nature's wonderlijke wezens. In Sheboygan leert kinderen over tuinen en natuur in Bookworm Gardens (bookwormgardens.org). Deze kleurrijke children's tuin staat jonge geitjes toe om de natuurlijke wereld door middel van de verbeelding te verkennen. De tuin is het uitsluitend gebaseerd op kinderboeken, met meer dan 60 boeken, vertegenwoordigd door de hele site, waaronder buiten klaslokalen, een serre, kleine amfitheater, onderwijs keuken en bankjes voor de lezing.

Zwemmen

Spelen in het water is meestal een grote hit met kinderen, en dat is net wat u vindt bij de buiten Watertown Aquatic Center. Een splash pad en paddestoel waterval zijn beschikbaar voor de kleinere kinderen en grotere kinderen zal hebben een hoogoven cruisen naar beneden van de glijbaan in het grote zwembad. Er is ook een zand speeltuin en concessie staan op site. De Hartford Recreation Center biedt zwemmen bij de Signicast Aquatic Center (ci.hartford.wi.us) en beschikt over een overdekt verwarmd zwembad met een tubed waterglijbaan.


gerelateerde artikelen