Maag Massage voor Weight Loss

November 18

Maag Massage voor Weight Loss

Als u op zoek bent naar een veilige en natuurlijke manier om gewicht te verliezen, kan buik massage helpen u uw doel te bereiken. Veel mensen vinden de taak van het verliezen van gewicht moeilijk en zelfs stressvol, maar het toevoegen van massage in uw regime kan bieden enkele broodnodige ontspanning en zelfs helpen uw lichaam beter inspelen op uw gewicht verlies routine. Een studie van 2007-2008 van de Centers for Disease Control en preventie of CDC, vond dat in de Verenigde Staten, tweederde van de bevolking overgewicht of obesitas. Volgens het CDC, deze getallen worden alleen maar erger. De meeste deskundigen het erover eens dat de beste manier om gewicht te verliezen en het weg houden is het vinden van een evenwicht tussen gezonde voeding en lichaamsbeweging. Als u hebt geprobeerd dieet en oefening en nog steeds hulp nodig, kunnen buik massage de extra hulp die je lichaam nodig heeft.

Buik Massage

Verschillende voordelen zijn mogelijk van buik massage, met inbegrip van verbeterde spijsvertering werking, stressvermindering en verhoogde spierspanning, maar meer onderzoek is nodig om te bevestigen deze claims voor buik massage specifiek. Volgens een studie van 2009 door de National Institutes of Health bleek buik massage met succes verminderen van constipatie en buikpijn en stoelgang te verhogen. Geen verslag van gewichtsverlies werd opgenomen. Echter, volgens de Amerikaanse Massage Therapy Association, talrijke studies hebben aangetoond dat volledige lichaamsmassage--waaronder buik massage--voor het effectief verlagen van de bloeddruk, stimuleren het immuunsysteem, verhogen van lymfatische stroom en daardoor verminderen van oedeem, verminderen pijn en verminderen van stress en angst.

Volledige lichaamsmassage verbetert de functie van het lichaam metabolisme overall, terwijl buik massage op de spijsvertering en de bespiering in dat specifieke gebied richten zal. De meeste deskundigen het erover eens dat het beter de functies van uw hele lichaam, hoe beter uw kansen op het verlies van het gewicht.

Soorten massages

Veel soorten massages zijn beschikbaar, en de meeste massagetherapeuten het ermee eens dat een massage does not "fit all." Met andere woorden, zal de juiste massage voor u afhankelijk van je lichaamstype, persoonlijke voorkeuren, doelstellingen van het gewichtsverlies en andere levensstijl factoren. Volgens de Amerikaanse Massage Therapy Association, vier soorten massage zijn meest gebruikte: Zweeds, diepe weefsel-, sport- en stoel massage. Deze vier hebben vele andere meer specifieke stijlen die onder elke categorie vallen. Alle maar de stoelmassage zal buik massage opnemen als opgevraagd of geïndiceerd voor gewicht verlies doeleinden.

Een Zweedse massage is de meest voorkomende vorm van massage. Het is een lichter massage voornamelijk gebruikt voor ontspanning en verkwikkende doeleinden. Lymfatische massage, hot-stone massage en prenatale massage zou ook vallen in deze categorie. Een diepe weefsel massage en de sportmassage zijn veel meer intens en therapeutische. Diepe druk is gecontra-indiceerd op de buik als gevolg van verwondingsrisico, dus deze vormen van massage, die zou omvatten rolfing, shiatsu en myofacial release, misschien niet de beste opties voor weight loss. Stoelmassage is meestal een kortere sessie die richt zich alleen op de bovenrug, nek en schouders en wordt altijd uitgevoerd met volledige kleding.

Terwijl alle massage zal van invloed zijn op het lichaam in unidirectioneel of een andere, zijn specifieke typen best geschikt voor specifieke doelen. Bijvoorbeeld, kan een persoon die water behoudt best profiteren van de lichte aanraking van een lymfedrainage-massage, die het lichaam drain en ontgiften helpt door het vrijgeven van de overtollige vloeistoffen. Deze massage kan richten op de buik, maar zal ook richten op andere gebieden van het lichaam voor de beste resultaten. Aan de andere kant, voor een persoon met hoge stress--die de vrijlating van cortisol verhoogt, een hormoon in verband met gewichtstoename--een diepe weefsel massage kan helpen verbeteren van de ontspanning en verlies van het gewicht nog steeds kan worden bereikt.

Het is belangrijk op te merken dat alle massage druk in wisselend aan het lichaam biedt. Deze druk, zal of gericht op de buik, specifiek of niet, steun in bloed en de vloeistof stroom in het lichaam en het metabolisme stimuleren. Een verbeterde metabolisme moet helpen het lichaam saldo terugbezorgen in door te helpen om meer soepel functioneren en uiteindelijk afvallen effectiever.

Krijgen van een Massage

Uw massage-ervaring zal variëren aanzienlijk op basis van de locatie van uw behandeling en de therapeut uitvoeren van het. Massage is niet een exacte modaliteit. Terwijl de basis van het slagen voor de specifieke soorten massage stijl kan worden onderwezen, de individualiteit van de therapeut en de specifieke behoeften van de ontvanger kunnen leiden tot een grote hoeveelheid verschillende. Gewoon omdat twee therapeuten een zeer verschillende lymfatische massage geven, bijvoorbeeld, betekent niet dat een massage niet effectief zal zijn.

Afhankelijk van de instelling van moet uw therapeut kort bespreken uw doelstellingen en persoonlijke gezondheidsrisico's als het gaat om de massage. Ze mogen vragen over verleden verwondingen, operaties en hygiënische omstandigheden, met inbegrip van de zwangerschap. Na een kort interview laten ze de kamer zodat u kunt disrobe aan uw comfortniveau, leg op de massagetafel en dek jezelf met een blad of handdoek. Terwijl het voor de disrobe volledig aanvaardbaar is, u moet nooit het gevoel gedwongen om dit te doen. Een getrainde therapeut kunt omzeilen van ondergoed.

Afhankelijk van de lengte van uw sessie en uw therapeut, kan u beginnen met gerichte omhoog of omlaag. Terwijl extra tijd kan worden besteed in de buik voor gewicht verlies doeleinden, uw therapeut zal waarschijnlijk ook betrekking hebben op je armen en de benen, terug en de schouders, de nek en de buik. Deze full-body-aanpak zorgt voor de beste bloed en vloeiende beweging, en zal ook helpen het hele lichaam te ontspannen. Aan het einde van de sessie, moet de therapeut verlaten de kamer weer te laten u toe om gekleed. Het is belangrijk om water te drinken na je behandeling. Hoewel u voor een uur of meer ontspannen hebt, je lichaam heeft een training gehad en moet aanvulling.

Aan het einde van de sessie, praat met je therapeut over uw behandeling. Uw therapeut moeten kunnen bepalen, na een sessie of twee, hoeveel behandelingen nodig zijn gebaseerd op uw individuele doelen, lichaamstype en reactie om massage.

Veiligheid

Het is belangrijk uw arts te raadplegen voordat u begint met een gewicht-verlies-regime en te vragen of massage, en specifiek buik massage, is geschikt voor u. Reeds bestaande aandoeningen zoals kanker, hoge bloeddruk, zwangerschap, spataderen, geschiedenis van bloedstolsels, recente operatie en chronische blessures kunnen leveren massage gevaarlijk.

Zorg ervoor dat een licentie massagetherapeut in uw omgeving vinden. Als u zich niet bewust van één, vraag dan uw arts, chiropractor of acupuncturist u verwijzen naar een. Vragen om te zien van uw massagetherapeut licentie. Elke therapeut niet bereid om dit te doen moet sturen van een rode vlag in je geest. Het is beter om te zien van een licentie therapeut dan om risico op letsel met een persoon die is niet goed opgeleid.

Overwegingen

Massage is geen substituut voor de verzorging van die uw arts verstrekt. Het is ook niet een snelle manier om gewicht te verliezen. De beste en veiligste manier om gewicht te verliezen en het weg houden is het vinden van een evenwicht tussen gezond eten, lichaamsbeweging en levensstijl wijziging, stressmanagement en ziektepreventie. Massage is een uitstekend middel ter aanvulling van uw gewichtsverlies inspanningen. Echter, voor de beste resultaten, massage moet altijd gebeuren in een professionele setting met uw vooruitgang, binnen reden, gecontroleerd door uw arts.


gerelateerde artikelen