Hoe natuurlijk Detox van de lever

January 7

Hoe natuurlijk Detox van de lever

U kunt een van verschillende natuurlijke agenten ontgiften uw lever. U kunt het maken van thee uit melk distel zaden of kurkumapoeder. Gegevens blijkt dat melkdistel verbetert leverfunctie, volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde (NCCAM). Een 2003-studie van de Universiteit van Pennsylvania Medical Center toonde ook aan dat curcumine, de werkzame stof in kurkuma, voorkomt leverziekte bij ratten. S-adenosylmethionine (zelfde) is een stof die natuurlijk door je lichaam dat u als een detoxificatie-agent nemen kunt ter bevordering van een gezonde lever geproduceerd.

Stap 1

Om te beginnen nemen dezelfde dagelijks 200 mg. Verhoging van de dagelijkse dosis met 600 en 1200 mg geleidelijk als je maag past zich aan het. Vermogen van uw lichaam te absorberen hetzelfde door het met een multivitamine waarin foliumzuur, vitamine B12, methionine en trimethylglycine kunt u verbeteren.

Stap 2

3 kopjes melk distel thee per dag - een voor het slapen en de andere twee voor de aparte maaltijd consumeren. Maak de thee door te laten 1 eetlepel van gemalen melk distel zaden steile in 3 kopjes hete-- maar niet kokend--water gedurende 20 minuten. Zeef de zaden uit het water voor het drinken van de thee.

Stap 3

Drink 2 of 3 kopjes kurkuma thee per dag--voordat bed en de andere een of twee voordat aparte maaltijden. Maak de thee door ontbinding van 1 theelepel kurkuma poeder in 1 kopje warm-- maar niet kokend--melk of water. Roer het mengsel om grondig los het poeder. Voeg suiker of honing naar smaak voordat drinken.

Waarschuwingen

  • Slechts één methode van de lever ontgifting tegelijk gebruiken. Raadpleeg uw arts alvorens meerdere kruiden of supplementen op hetzelfde moment. Zwangere vrouwen en mensen met hart-en vaatziekten moet niet consumeren kurkuma, noch moet iedereen het consumeren op lange termijn. Geen van deze behandelingen is bedoeld ter vervanging van de voorgeschreven medische behandeling voor een chronische of acute leverziekte.

Wat die u nodig hebt

  • Melk distel zaden
  • Mortier en een stamper
  • Zeef
  • Pot
  • Kurkumapoeder
  • Suiker of honing
  • Dezelfde supplement

gerelateerde artikelen