De spieren gebruikt in een Pec Deck Machine

July 22

De spieren gebruikt in een Pec Deck Machine

Een pec deck machine is een stuk van gym apparatuur die is ontworpen om te isoleren van de pectoralis primaire en secundaire, de spieren van de borst. Deze apparatuur maakt gebruik van een nautilus-stijl gewicht systeem waarin de gewichten worden gecontroleerd door de hefboomwerking. De pec deck houdt zich bezig de borst in een vlinder stijl beweging, armen aan de zijkanten van het gewicht van de machine naar voren duwen naar het midden van de borst. Werken inzake uitrusting van de stijl van de nautilus kunt u effici├źnter dan andere apparatuur van de opleiding van de sterkte, snellere resultaten merkt op NASA's Wallops Flight Fitness Club.

De primaire spieren werken

Wanneer u werkt op een pec deck zich u uw pectoralis primaire en secundaire, de spieren van de borst. Deze spieren zijn makkelijker te isoleren op een pec deck machine dan vele andere oefeningen wijten aan het feit dat het verkeer minder evenwicht en de controle vereist. De machine leidt tot een veiliger oefening, zoals de weerstand tot uw kracht is en kan worden gedaan zonder een spotter. Om ervoor te zorgen dat de borst spieren of pecs, zijn geïsoleerd visualiseren de buitenkant van je borst in naar het midden knijpen als je naar voren met het verkeer duwen.

De secundaire spieren werken

Deze machine moet u om te zitten op de Bank met je armen uit aan uw kant, gebogen bij een hoek van 90 graden, en druk op vooruit vanaf de binnenkant van de armen. Vanwege de positionering van de oefening zal het ook uw schouder spieren, of deltoides aanspannen. De voorwaartse beweging of duw de anterior delt, of veroorzaakt front delt, om te werken. Om de activering van de schouder spieren verminderen en meer nadruk leggen op de borst, houden de schouders naar beneden uit de buurt van uw oren en visualiseer knijpen je gehele borst vanuit de buitenkant. Het is ook belangrijk om te werken in een gewicht-bereik dat geschikt is voor u, om te houden van de juiste vorm. Goede vorm zal helpen houden van de nadruk op je borst.

Voordelen van een Pec Deck Machine

Je borstspieren werken op een pec deck machine helpt u bij het isoleren van de spier zonder stress. U kunt gebruik maken van de machine zonder een spotter en gemakkelijk intensiteit te verhogen. De pec deck machine voegt een element van veiligheid, aangezien het gewicht dat u dragen niet direct boven je is en niet vallen op je, zal als je niet kan houden.

Het gebruik van de Machine

Voor het gebruik van de pec deck moet u eerst uw stoel en het gewicht instelling aanpassen. De stoel naar voren of naar achteren zodanig aanpassen dat u uw onderarmen en binnenkant van je armen moet worden uitgelijnd met de arm pads. Ook het aanpassen van de stoel zodat uw voeten comfortabel op de vloer zitten. Uw ellebogen moet op schouderhoogte of iets minder dan nooit boven en ontspannen naar beneden uit de buurt van uw oren. Zorg ervoor dat uw lading van gewicht is geschikt voor u, als u het te hoog dat kunt u stress op uw gewrichten. Om te beginnen duwen de hefbomen vooruit naar elkaar; laat ze raken niet. Gedurende drie tot vijf seconden ingedrukt te houden breng hen langzaam terug naar uw vertrekpunt. Laat niet de machine terug te vallen op zijn plaats; de weerstand van de machine langzaam weer op zijn plaats zijn vrij te gebruiken Herhaal voor twee tot drie sets van drie herhalingen.

Gevaren en overwegingen

Onjuist gebruik van de pec deck machine kunt stress op uw schouder gewrichten, terug en de hals. Het is belangrijk om altijd te controleren of dat u passen goed op de Bank met je armen in de aanpassing aan de hefbomen zonder enige Hyperextensie in je schouders. Altijd passen de zetel aan een juiste pasvorm voorafgaand aan begin enige oefeningen. De pec deck machine is alleen effectief als de oefeningen zijn gecontroleerd en goed uitgevoerd. Uitvoeren van de bewegingen te snel en laat de machine doen al het werk op de weg terug naar uw startpositie staat impuls aan het werk in plaats van je borstspieren doen. Altijd onderhouden gecontroleerde beweging voor maximale voordelen.


gerelateerde artikelen