Het beste dieet voor vrouwen appelvormige

November 30

Het beste dieet voor vrouwen appelvormige

Als je de neiging om meer gewicht rond de buik dan in de heupen en dijen te dragen, u beschouwd als een apple-shape in plaats van een peer. Met een andersgevormde apple kon u meer vatbaar voor metabool syndroom, verhogen het risico van hartkwaal, slag en diabetes maken. Vrouwen met een tailleomtrek van 35 inch of groter dreigen met name. Met de juiste voeding en veranderingen in levensstijl, echter kunt u helpen voorkomen dat deze ziekten en beschermen van uw algehele gezondheid.

Hart-gezonde keuzes

Het nationale hart-, Long- en bloed Instituut heeft specifieke richtsnoeren voor beteugelen metabool syndroom, en ze te volgen is een slimme zet voor appelvormige vrouwen. Het Instituut raadt het eten van een breed scala aan verse, blik of gedroogd fruit en groenten, de helft van je bord te vullen met deze voedingsmiddelen bij de maaltijd. Het raadt ook aan volle granen zoals bruine rijst, havermout, volkoren brood en quinoa, alsmede gezonde eiwitten zoals vis, verminderd vetgehalte kaas, sojaproducten, bonen, erwten en noten te kiezen.

Vermijd deze voedingsmiddelen

Samen met het verstrekken van een lijst van gezonde keuzes, raadt het Instituut ook het vermijden van bepaalde items om uw gezondheid te beschermen. Sturen duidelijk van voedsel en dranken met toegevoegde suikers, zoals snoep en frisdrank, alsmede hoog gehalte aan natrium, die kan leiden tot hoge bloeddruk. Vermijd ook vetten die bij kamertemperatuur, zoals die van vlees, boter, kaas en verkorting, solide en beperken van de inname van geraffineerde granen zoals wit brood. Hoewel matig alcoholgebruik OK is, kan zwaar drinken triglyceridenspiegels, waardoor hart-en vaatziekten risico verhogen. Matig gebruik is niet meer dan één drankje per dag voor vrouwen of niet meer dan twee glazen per dag voor mannen.

Eten om gewicht te verliezen

Als je overgewicht, zal trimmen neer verminderen uw risico op metabool syndroom. U kunt 1 tot 2 pond per week--een veilige doel--verliezen door het eten van 500 tot 1000 minder calorieën dan u elke branden dag. Met een matige activiteitenniveau, kunnen de meeste mensen schatten calorie branden door te vermenigvuldigen met hun gewicht 15. Bijvoorbeeld, een 155-pond vrouw verbrandt ongeveer 2325 calorieën per dag en zal ongeveer 1 pond per week eten 1825 calorieën per dag verliezen.

Bewegende krijgen

Oefening zal u helpen bereiken een gezond gewicht-- en zelfs als u niet afslanken, de activiteit zal helpen bij het branden van de viscerale vet diep in je buik, volgens Harvard Health Publications. Voor het beste resultaat krijg 150 tot 300 minuten per week van matige aërobe lichaamsbeweging, zoals stevig wandelen, of 75 tot 150 minuten per week van krachtige aërobe oefening, zoals joggen. Ook het uitvoeren van spier-gebouw oefeningen zoals yoga, krachttraining of push-ups en squats twee tot drie keer per week.


gerelateerde artikelen