Natuurlijke behandelingen voor gordelroos

March 4

Gordelroos is, herpes zoster, een virus uit de familie van waterpokken. Uitbraken optreden in tijden van stress en wanneer het immuunsysteem in het gedrang komt. Gordelroos neigt te zijn meest voorkomende in die over 50 en mensen met auto-immune ziekte. Uitbraken kunnen zeer pijnlijk zijn, vormen een fragmentarisch, geconcentreerde uitslag op het lichaam met diepe pijn branden. Natuurlijke behandelingen kunnen herhaling voorkomen door het vermijden van triggers en suppletie, ondersteuning van het immuunsysteem en verminderen van de pijn.

Preventie

Gordelroos is een herpesvirus dat in de zenuwcellen, sluimert totdat het is veroorzaakt door stress ontstaan in zijn actieve virale vorm. Herpes virussen gebruiken het aminozuur arginine voor virale replicatie. In tijden van stress of bij aanvang van een uitbraak, Vermijd alle arginine toenemende voedingsmiddelen zoals noten, chocolade en zuivel producten. Arginine en het aminozuur lysine is gebleken hebben een antagonistische relatie, concurreren voor inwerkingtreding van de cellen. Lysine suppletie is aangetoond dat herpes uitbraken verlagen door remming van de virale replicatie arginine-geïnduceerde. Nemen 500 tot 1.000 mg L-lysine per dag voorkomen van herpes zoster uitbraken en tot tot 3000 mg per dag tijdens acute uitbraken. Naast het gebruik van lysine voor gordelroos uitbraken voorkomen, stress tot een minimum te beperken, matig oefening drie tot vijf keer per week, ademhaling en ontspanning technieken, Vermijd cafeïne en zenuwstelsel stimulerende middelen en krijgen goede rust en voeding.

Immune ondersteuning

Sterke kruiden antivirale zijn ook belangrijk om te nemen voor de preventie van de gordelroos. Ze kunnen stimuleren het immuunsysteem en verminderen van de activiteit van het virus. Citroenmelisse en zoethout zijn antivirale die kan worden oraal in te nemen in de vorm van tinctuur of rechtstreeks op de laesie. Goldenseal, astragalus en echinacea zijn antivirale die samen kunnen worden gebruikt tijdens acute uitbraken. Volgens David Hoffman in "Medische fytotherapie", astragalus is aangetoond dat de versterking van de immuniteit en een remedie voor wie immuun is in het gedrang komt.

Verlichting van pijn

Gordelroos kunnen ernstig pijnlijk zijn. Het reizen langs de zenuw wortel, gewoonlijk op het gebied van de buik en de ribbenkast en kan voelen alsof je een rib gebroken hebben. Het is een diepe, branderig gevoel. De beste natuurlijke behandeling voor het verlichten van de pijn van de gordelroos capsaïcine, een bestanddeel gevonden in cayenne. Volgens het "Recept voor Nutritional Healing," capsaïcine geconstateerd te verminderen "stof P," een neurotransmitter die de stimulatie van pijn impulsen regelt. Capsaïcine kan worden gevonden in veel actuele crèmes. Breng capsaïcine crème drie tot vier keer per dag ter vermindering van pijn. Gebruik geen totdat blaren hebben volledig genezen, of branden kan resulteren.


gerelateerde artikelen