Wat zijn de drie onderdelen van een trainingssessie & waarom zijn ze belangrijk?

December 24

Wat zijn de drie onderdelen van een trainingssessie & waarom zijn ze belangrijk?

Overzicht

Er zijn drie algemene elementen in elke succesvolle training. Deze staan bekend als de warming-up, de opleiding en de Cooling-down. Inzicht in deze drie elementen zal ook zorgen dat je resultaten veilig.

De Warming-Up

De warming-up is het fundament van uw oefeningsprogramma. Aangezien de warming-up de eerste plaats komt, zal het zet de Toon voor de rest van de trainingssessie. Het uitrekken Instituut meldt dat, "Warming-up voorafgaand aan een fysieke activiteit heeft een aantal positieve dingen, maar vooral haar voornaamste doel is het lichaam en geest voorbereiden op meer inspannende activiteit." De tijd om op te warmen bereidt je geestelijk, fysiek en zal helpen bij het voorkomen van blessures. De basisonderdelen van een warming-up bestaat uit een lichte aërobe oefening, zoals joggen of overslaan, gevolgd door de rekken, en afgesloten met een sport-specifieke activiteit. Deze drie onderdelen zal variëren in hun inhoud op basis van uw atletische vaardigheid. Aan het einde van een warming-up uw lichaam warmer, losser moet voelen, en u moet licht zweet hebben gewerkt. Na de warming-up beginnen uw training.

Trainingssessie

Het gedeelte van de opleiding van uw training is de werkelijke werkzaam deel van uw oefeningsprogramma. Tijdens de training zijn u breken spierweefsel sterker, slanker en groter worden herbouwd. Het gedeelte van de opleiding van uw workout zal variëren sterk van persoon tot persoon, en doel op doel. In het algemeen de trainingssessie moet worden van een hogere intensiteit dan uw warming-up en cooling-down en nemen sterkte en/of cardiovasculaire training. Hoewel dit gedeelte van uw training de zwaarste zullen, het niet het laatste deel.

De Cool Down

Nu dat uw trainingssessie is voltooid is er één meer component in gedachten te houden: het koel neer. Sommige atleten en uitwerkt liefhebbers zal vergeten over een cool down of af als niet onnodig. De waarheid is dat een goede cool down zal effectief stimuleren van terugwinning, verminderen van pijn en toekomstige schade te voorkomen. Het uitrekken Instituut beschrijft het belang van koel neer op deze manier: "tijdens een inspannende training je lichaam gaat door middel van een aantal stressvolle processen. Spiervezels, pezen en gewrichtsbanden beschadigd raken, en afvalproducten opbouwen in je lichaam. De koele omlaag, naar behoren uitgevoerd, zal helpen uw lichaam in haar herstelproces. " Afkoeling na een training is gemakkelijk, omdat het lijkt warming-up. Doen wat lichte beweging zoals joggen of wandelen, gevolgd door zachte oprekken van spiergroepen getraind tijdens je werk uit.


gerelateerde artikelen