How to Press & Curl dikke etnische Hair

June 30

Hoewel veel mensen het enigszins traditionele, beschouwen hebt u natuurlijk krullend of kinky haar, is drukken en krullen van je haar een grote natuurlijke alternatief voor een permanent of relaxer. Weliswaar tijdrovend, het duurt enkele concentratie. Echter, praktijk maakt het proces gemakkelijker als je verder gaat.

Stap 1

Wassen en conditie van uw haar met een hydraterende of vitamine-rijke shampoo en conditioner. Het is belangrijk om te herstellen van vocht aan je haar zoveel mogelijk door de warmte die betrokken zijn bij de straightening proces.

Stap 2

Toepassing van een warmte protectant spray en kam haar tot aan de uiteinden met een wide-tandkam. Blaas uw haren droog terwijl het kammen door verwijderen van klitten. Sluit in een elektronische dringende kam of plaats een handleiding kam op de brander van een kachel op hoog vuur.

Stap 3

Deel haar in vier secties. Begin met sectie rechts onderaan. PIN op de overige drie secties. Maak een ander deel langs de lijn van de haren van de bodem en de pin van de resterende haren in die sectie.

Stap 4

Elimineer de extra warmte van de dringende kam door zachtjes blazen op het. De dringende kam doorlopen in een 3-inch sectie van haar. Zorg ervoor dat de kam rechtdoor tot het einde van de haarstreng uitvoeren. Herhaal totdat haar glad is. De elektronische dringende kam terugkomen op een oppervlak hitte beschermd. Een handleiding op te drukken kam moet worden teruggestuurd naar de kachel brander. Wanneer u klaar bent, maken een nieuwe rol en hetzelfde proces uit te voeren voor de rest van de sectie. Zodra het sectie voltooid is, kunt u dit proces voortzetten in de resterende drie secties. Neem de tijd, en zich concentreren op elke sectie om ervoor te zorgen dat al haar rechte krijgt en dat je je haar niet overprocess.

Stap 5

Kam door al haar zodra het straighten voltooid is. Gebruik de krultang te krullen haar. Plaats het bovenste gedeelte (het dichtst bij de hoofdhuid) van een sectie van de 2 tot 3-duim van haar tussen de klauwen van de krultang. Voer de krultang naar beneden tot het einde van het haar.

Stap 6

Houd het puntje van de krultang met de andere hand. Rol de resterende haren rond de krultang. Houd gedurende 3 tot 5 seconden en release. Herhaal het proces, werken via de overige delen van het haar.

Wat die u nodig hebt

  • Wide-tooth comb
  • Föhn
  • Warmte protectant spray
  • 3 - of 4-inch haar clips
  • Indrukken van de kam
  • Krultang

gerelateerde artikelen