Campings in de buurt van de promenade op Virginia Beach

June 21

Campings in de buurt van de promenade op Virginia Beach

De pols van Virginia Beach--haar 40-blok promenade--biedt zeer ruim uitzicht op de Atlantische Oceaan en de witte zandstranden. Een smorgasbord van restaurants, hotels, musea, historische sites, arcade games en amusements lijnen de 3-mijl lange geplaveid promenade. Als u lang na een dag vol met T-shirt winkels loskoppelen, pizza gewrichten en thrill rides, u kunt opnieuw verbinding maken met de natuur in een handvol campings binnen 25 mijl van de promenade.

Trav-L-vakantiepark van Virginia Beach

Holiday Trav-L-Park van Virginia Beach, de dichtstbijzijnde camping aan de promenade, is een massieve woning met meer dan 800 volledige en gedeeltelijke hookup sites. Elementaire sites zijn schaduwrijke en afgelegen, terwijl zonnige super-gerangschikte sites hebben concrete pads en patio's, koper vuurkuilen en kabel-TV. Rustieke hutten met portieken en elektriciteit--sommige met warmte en airconditioning--zijn extra opties beschikbaar. Hele jaar geopend, het park beschikt over een gratis parkeren bij het strand, of kun je de fiets weg die naar het water leidt. Vier zwembaden en een kiddie pool stellen on-site entertainment en een spelletjeskamer, basketbal en volleybal rechtbanken, speeltuinen, Minigolf en geplande activiteiten staan ook tot uw beschikking.

Virginia Beach KOA

Het hele jaar door Virginia Beach KOA heeft meer dan 380 volledige en gedeeltelijke hookup RV en tent sites genesteld op een groot bosrijk huis slechts 4 mijl van de promenade. Een rustieke verhuur cabine met warmte, airconditioning en elektriciteit is ook beschikbaar. Deluxe modellen zijn ook uitgerust met kitchenette, volledige badkamers, draadloos internet en kabel TV. Twee zwembaden, speeltuinen, hoefijzer kuilen, speelkamer en basketbalvelden zijn ter plaatse. Geplande activiteiten, met inbegrip van buiten films, ambachten en ijs socials, vul de kalender en tijdens het hoogseizoen kunt u vangen een trolley aan "oceanfront" amusements.

North Bay Shore Camping

North Bay Shore Camping de rustieke omgeving gek je laat je niet. Elf mijl uit de drukte van de promenade, het bosrijke camping biedt een rustige, afgelegen verblijf maar met alle gemakken van een grotere resort. U kunt samenvouwen in uw camper tot een volledige of gedeeltelijke hookup site, of met een tent in de kofferbak naar een primitieve site opdrijven. Één - en tweekamer verhuur van hutten zijn uitgerust met magnetrons, koelkasten en airconditioning en toiletten met warme douches zijn centraal gelegen. Geopend van mei tot oktober, de faciliteit heeft een speelplaats, een zwembad en een boot helling waar kampeerders boten en de kano's voor gelicentieerde zoetwater vissen in de grachten kunnen huren.

North Landing Beach Camping

Het hele jaar door waterkant resort op Noord Landing Beach Camping, ongeveer 22 mijl van de promenade, heeft meer dan 170 campings en cabin verhuur ligt langs de oevers van de rivier van de Landing van de Noord en twee van zijn inhammen. Een privé zandstrand strand voor rivier zwemmen, een boot helling, kajak en kano verhuur, splash pad en gelicentieerde visserij en opsturen zijn beschikbaar voor kampeerders actief te houden. Voor meer ontspannen activiteiten, geniet van films onder de sterren, vogelobservatie en picknicks. Een speeltuin, volleybal rechtbanken en hoefijzers kuilen aan de pret voegen, en een dump station, toiletten, douches, wasserette en gratis Wi-Fi bieden enkele van de gemakken van thuis.


gerelateerde artikelen