Vrije uitloop kip koken Tips

March 22

Vrije uitloop kip koken Tips

Terwijl de meeste supermarkt kippen zijn binnenshuis opgegroeid in opsluiting, vrije uitloop kippen kunnen zwerven buiten. Hun dieet, aangevuld met planten en insecten, is meer gevarieerd dan die van conventionele kippen, die worden gevoed met een dieet ter mesten hen zo spoedig mogelijk. Slankere, oudere vrije uitloop kippen profiteren van een scala aan kokende uiteinden.

Hoge temperatuur Blast

Kippen krijgen smaakvolle, krokante huid wanneer in een hete oven geroosterd, maar het vlees snel kan krijgen uitgedroogd. "Fijn koken" leverden Beth Dooley en Lucia Watson voorgesteld een oplossing wanneer vrije uitloop kippen. Ze seizoen hun vogels, kook ze op een hoge initiƫle hitte---450 graden--- en voltooi roosteren hen bij de gematigde temperatuur van 375 graden. Dooley en Watson zeggen dat vrije uitloop kippen "neiging om later worden geslacht en dus ze hebben een mooie laag van vet en spiermassa Toon ontwikkeld, die allemaal smaak verrijken als roosteren."

Pekelen

Mike Robinson van de BBC meldt dat vrije uitloop kippen tot een actiever leven dan conventionele kippen, die in een slankere vogel resulteren kan. Vet levert een gekookte kip met een vochtig en sappig consistentie. "Kookt Illustrated" stelt voor dat de techniek van het pekelen zal resulteren in kip thats mollig en goed gekruid. Een vrije uitloop kip pekelen omvat de vogel onderdompelen in een oplossing van koosjer zout, suiker en water gedurende ongeveer 1 uur per pond.

Zouten

Hoewel vrije uitloop kippen, met hun gevarieerde voeding, de neiging om meer smaakvol, kan zouten brengen ze naar het volgende niveau. Als u geen ruimte in uw koelkast voor een kip in een grote container voor het pekelen vloeibaar, eenvoudig zouten uw kip een paar uur voordat het roosteren zal bijdragen tot meer een uitgesproken smaak. In een smaaktest, kosher kippen werden beoordeeld de hoogste. "Koks Illustrated" dit gedeeltelijk toegeschreven aan de verwerking van koosjer kippen, waar ze zijn begraven in zout voor een uur voor het verwijderen van onzuiverheden.

Inwendige temperatuur

Niemand houdt van onvoldoende verhit pluimvee, maar angst voor voedsel overgedragen ziekten dwingt sommigen overcook hun kippen. Mager vrije uitloop kippen zijn kwetsbaar voor steeds hard en taai. De United States Department of Agriculture raadt aan dat je kip tot een inwendige temperatuur van 165 graden moet koken. Zij stellen voor het testen van de temperatuur met een thermometer van het vlees te vermijden overcooking van je vrije uitloop kip of undercooking.


gerelateerde artikelen