Wat voor soort geneeskunde Is beschikbaar voor donkere kringen onder de ogen?

March 3

Wat voor soort geneeskunde Is beschikbaar voor donkere kringen onder de ogen?

Kringen onder de ogen zijn gemeenschappelijke naarmate je ouder worden, aangezien de huid elasticiteit verzwakt en verliest het collageen. Echter, volgens de Mayo Clinic, donkere kringen onder de ogen kunnen optreden op elke leeftijd, in zowel mannen als vrouwen. Als preventieve maatregelen falen, zijn er andere over-the-counter producten die u gebruiken kunt om te helpen minimaliseren en te voorkomen dat de donkere kringen. Er zijn ook chirurgische opties beschikbaar voor permanente ogen kringen.

Oorzaken

Donkere kringen onder de ogen optreden wanneer u geen slaap. Persistent donkere kringen zijn echter waarschijnlijk gerelateerd aan veroudering of zelfs een onderliggende aandoening van de gezondheid. De Mayo Clinic meldt dat bereik oorzaken van dunner wordend huid, eczeem, te veel blootstelling aan de zon, roken, drinken en onregelmatigheden in de huidpigmentatie. Hooikoorts is een ander voorkomende oorzaak van donkere kringen onder de ogen. Volgens Medline Plus, stuifmeel van grassen, kan bomen en onkruiden dit en andere allergische symptomen. Onder de ogen kringen aan allergieën gerelateerde worden ook wel genoemd "shiners."

Cosmetische oplossingen

Een concealer kunt bedekken van occasionele donkere kringen. De Mayo Clinic legt uit dat een perzik-kleurige concealer werkt best tegen de blauwachtige kleur die donkere kringen hebben. Er zijn medicinale concealers beschikbaar over de toonbank. Echter, de Mayo Clinic meldt dat glycolzuur en salicylzuur zijn opgenomen in sommige producten, die donkere kringen verergeren kunnen. Andere bedrijven verkopen oplossingen om te helpen verlichten van wallen onder de ogen donkere kringen is gekoppeld. Een voorbeeld is Mary Kay heeft tijd-wijs gericht actie oog Revitalizer.

Allergie medicijnen

Donkere kringen die gerelateerd zijn aan hooikoorts kunnen verzacht worden door het nemen van Allergie medicijnen. Onder de ogen donkere kringen van allergieën zijn een gevolg van sinus problemen. Medline Plus legt uit dat neussprays kunnen herbeleven van de hooikoorts symptomen. Ook kunnen zoute sprays en neus spoelen helpen verwijderen van stuifmeel gevangen in de sinussen. Voor langdurige pollen allergie control raadt Medline Plus allergie schoten. Na verloop van tijd kan de anti controle helpen voorkomen allergische shiners.

Andere Procedures

Volgens de Mayo Clinic, kan een dermatoloog voorschrijven een kalmerende crème om te helpen verdwijnen kringen onder de ogen. Deze producten bevatten vitamine E en vitamine K. Kunt u overwegen een medische procedure voor permanente onder ogen kringen die niet verdwijnen met andere vormen van behandeling. Doc Shop verklaart dat beschikbare behandelingen collageen injecties, chemische peelings, dermale vullers omvatten en laser resurfacing. Echter, de Mayo Clinic waarschuwt dat dergelijke procedures niet zijn gegarandeerd te werken.

Preventie

Hoewel donkere onder ogen kringen vaak erfelijk zijn en optreden als je leeftijd, er zijn een paar stappen die u kunt nemen om te voorkomen dat hun verschijning. Doc Shop raadt aan dat u dragen zonnebrandmiddelen en zonnebril wanneer u zich buiten. Niet overslaan op slaap en zorgen dat je een dieet rijk aan ijzer eet. Drink water gedurende de dag. Grote hoeveelheden cafeïnehoudende dranken kunnen ook leiden tot kringen onder de ogen, volgens de Mayo Clinic.


gerelateerde artikelen