Lijst van concurrentie Recurve bogen

December 23

Lijst van concurrentie Recurve bogen

De National veld boogschieten Association definieert een boog van de concurrentie als "een instrument dat bestaat uit een handvat riser en twee flexibele ledematen, elk eindigend in een uiteinde met een tekenreeks nock. De boog is verstijfd voor gebruik door een enkele boogpees aangesloten rechtstreeks tussen de koord twee nocks alleen. In werking, wordt het gehouden in de ene hand de greep riser terwijl de vingers van de andere hand loting, hinderen en laat u de tekenreeks." De meeste concurrentie buigt gebruik een standaard ledemaat passend dat kan vrij worden uitgewisseld tussen modellen stootborden en ledematen en maakt.

Hoyt Helix

De Helix, door Hoyt, heeft een 25-inch-uitbreidingskaart die 2.98 pond weegt. Deze boog gebruikt een gepatenteerd ontwerp van de TEC en de RizerShox technologie, die trillingen en lawaai in het schot vermindert. De uitbreidingskaart biedt drie verschillende grepen. Afronding van de lijst van functies zijn vijf RVS stabilisatoren en gewicht klemstroken voor aanpassing van het totale gewicht.

Hoyt Nexus

De Nexus komt in zowel een 23-inch en 25-inch riser met vijf montage-opties, drie opties van de greep en het Hardlock systeem voor de uitlijning van de ledematen. Op 2,85 kg kenmerkt deze uitbreidingskaart ook het systeem van de RizerShox om te helpen verminderen van trillingen.

Martin Archery Jaguar Take-Down

De Jaguar Take-Down is een 60-inch boog dat aanbiedingen gewichten in stappen van 5 pond 30 kg aan 55 lbs trekken. Het verschijnt als een meer traditionele boog, komt in zwart en camouflage kleurenschema's.

Win & Win Winact

De Winact wordt geleverd in een 23-inch en 25-inch riser gemaakt van gesmeed 6061 aluminium. Ledematen zorgen voor 24 pond aan 48 pond vestigt in stappen van 2 pond en zijn gemaakt van koolstofvezel.

Win & Win Winex

WineX bestaat uit 6061 gesmeed aluminium in een 25-inch riser, met een gewicht van 2.73 lbs. Winex van ledematen een 45 graden koolstof systeem gebruiken en zijn beschikbaar in gewicht varieert van 28 kg tot 48 kg in 2 pond stappen.

Win & Win Proaccent

De Proaccent is een dual-koolstof-uitbreidingskaart in zowel 23-inch en 25-inch lengtes met ledematen die gebruik maken van een 45-graden koolstof-systeem met de Win & Win standaard 28 pond aan 48 pond tekenen.

Win & Win TF Apecs

Deze Win & Win is een 25-inch riser gemaakt van koolstof grafiet en schuim, pijl en boog maakt gebruik van het dual-carbon frame/Fork. De uitbreidingskaart beschikt over een brug van de stop-naar-bocht om trillingen en de octrooi-hangende koppel gratis systeem, waardoor koppel door meer dan de helft te verminderen. De Apecs ledematen biedt de standaard 28 pond 48 pond tekenen en bieden het Effect van de toren, een schok-absorberend ontwerp dat geen onnodige beweging verwijdert.

Win & Win Inno CXT

De Inno CXT heeft een ton van de opties in deze 25-inch, dual-frame carbon graphite/carbon-uitbreidingskaart. Het komt met een verstelbare gewicht-systeem, een bijgewerkte uitlijning systeem, centrum-shot verstelbaarheid zonder het verwijderen van de tekenreeks en een nieuw ontworpen greep die zich aanpast om te zoeken naar de juiste druk punt voor elke boogschutter. De EX-president ledematen beschikbaar bieden de standaard Win & Win 28 pond aan 48 pond tekenen met het Effect van de toren en een houten kern. De EX Power ledematen gebruikt een niet-schuim kern en een samengestelde nanobuis technologie met 28 pond 48 pond trekt en het Effect van de toren.

Samick Masters

De boog van de Masters door Samick zorgt voor een grote hoeveelheid aanpassen. Bow lengtes kunnen overal van 66 inch tot 70 inch, met loting gewichten variƫrend van 28 kg tot 46 kg. Het handvat is gemaakt van 7075 gesmeed aluminium dat wordt geleverd met een ingebouwde demping apparaat in de zak van de ledematen en is beschikbaar in zeven verschillende kleurenschema's.

Samick Aguila

De Aguila is een magnesium-handle die in vijf kleurenschema's komt. Standaard uitwisselbaar ledematen toestaan de boog te variƫren van 66 inch tot 70 inch in lengte en bieden een draw die begint op 24 lbs. en varieert van maximaal 44 lbs. ledematen kan worden gekocht, die beide gelaagd glas of carbon graphite.

Samick Mizar

De Mizar is Samick de kleinste boog. Met een gegoten magnesium handvat op 23 inch lang, deze boog varieert in lengte van 64 inch tot 68 inch. De ledematen zijn glasvezel en aanbod trekt uit 20 kg tot 38 pond.


gerelateerde artikelen