Slechte gevolgen van vegetarisme op zwangerschap

September 2

Slechte gevolgen van vegetarisme op zwangerschap

Als je verstandig eet, zal dan vegetarisme heeft geen slechte effecten op de zwangerschap. Problemen echter, als je niet gewend bent aan een vegetarisch dieet of niet uw volledige balans van voedingsstoffen krijgen, vervolgens met u of uw baby kunnen optreden. Uw arts moet kunnen adviseren of je laag in een bepaalde minerale of nutriënt. Dit is vooral belangrijk als u een veganistisch dieet volgen.

Ontwikkelingsproblemen

Een gemeenschappelijke zorg over vegetarisme tijdens de zwangerschap is een gebrek aan eiwit. Proteïne deficiëntie tijdens de zwangerschap de moeder zal verzwakken en kan leiden tot ontwikkelingsproblemen in de foetus. Als een vegetariër moet u ervoor zorgen dat u eiwit krijgt uit een scala van bronnen, met inbegrip van granen, peulvruchten en bonen. Anders mis je kan de volledige set van essentiële aminozuren nodig om te bouwen van nieuwe eiwitten in het lichaam. Zwangere vrouwen in de laatste twee trimester moeten proberen om 71 gram eiwit per dag, volgens de artsen Commissie voor verantwoordelijk geneeskunde.

Laag geboortegewicht

Een gebrek aan ijzer tijdens de zwangerschap kan achterlaten als u langzaam en lusteloos gevoel. In ernstige gevallen kan het leiden tot laag geboortegewicht gewichten en cognitieve problemen bij kinderen. Ijzer komt in de hoogste doses in vlees- en visgerechten. Echter, sommige plantaardig voedsel bevatten ijzer--hoewel het de neiging om dat een minder gemakkelijk geabsorbeerd formulier met de naam van de niet-Heem-ijzer. De Office van Dietary Supplements suggereert zwangere vrouwen krijgen 27 milligram ijzer uit hun voeding per dag. Sojabonen, bijvoorbeeld, bevatten 8.8 mg ijzer per 1 kop, terwijl 1/2 kopje gekookte spinazie bevat 2.3 milligram. Sommige granen en andere producten zijn verrijkt met ijzer.

Hypospadie

De mannelijke geboorteafwijking hyposdpadias betekent dat de penis een abnormale opening voor de urinebuis heeft. In een studie van 2000 gepubliceerd in "BJU International", vonden de onderzoekers dat de hoge niveaus van fyto-oestrogenen verbruikt in een vegetarisch dieet kunnen een rol spelen bij het verhogen van de kans op hypospadie. Vegetarische moeders bleek ze hogere kans op het hebben van een baby met hypospadie. Andere studies suggereren dat hoge soja consumptie een rol in hypospadie spelen kan, neemt nota van de VeganHealth.org.

Overwegingen

Veel vegetariërs nemen vitaminesupplementen tijdens de zwangerschap. Deze bevatten vaak ijzer, omega-3 vetzuren, foliumzuur en een scala van andere essentiële en heilzame nutriënten. Als je een veganist of vegetariër die zuivel en eieren vermijdt, je het groter risico van voedingsstoffen tekort. Calcium, ijzer, eiwit en andere mineralen zijn allemaal aanwezig in hoge doses in zuivel en eieren. Spreken met uw arts als u een veganist of beperkte vegetarisch tijdens de zwangerschap bent.


gerelateerde artikelen