Welke supplementen helpen genezen van een gebroken enkels?

September 10

Welke supplementen helpen genezen van een gebroken enkels?

Botbreuken, eenmaal ingesteld en geïmmobiliseerd door artsen, moeten genezen in 6 tot 12 weken, volgens de website van de American Academy of Orthopaedic chirurgen. Bent u goed gevoed, zal je lichaam de helende functie efficiënt uitvoeren. Als u denkt dat uw dieet kan ontbreken in bepaalde nutriënten dat, kunnen specifieke supplementen helpen het proces. Echter, voeding of supplementen zijn nooit een substituut voor passende medische aandacht. Een onbehandelde fractuur kan leiden tot blijvende misvorming en invaliditeit.

Enkel blessures

Je enkel bestaat uit drie beenderen. De basis van je scheenbeen en kuitbeen, het onderbeen, hechten ligamenten aan uw talus, het platte bot aan de bovenkant van je voet. Een gebroken enkel kan betrekking hebben op alle of elke één van deze botten, meestal schadelijk uw ligamenten ook. Een gebroken been staat bekend als een breuk, of het nu een loutere spleet of een volledige pauze, volgens de American Academy of Orthopaedic chirurgen.

Supplementen voor de gezondheid van het been

Welke supplementen helpen genezen van een gebroken enkels?

Uw lichaam nodig heeft om te helpen herstellen botten calcium. De American Journal of Clinical Nutrition in 2007 genoteerd dat volwassenen in de geïndustrialiseerde landen de neiging om het tekort aan calcium. Ze ook geadviseerd dat vitamine D is essentieel voor calcium absorptie, anders calcium die je verbruikt zal worden verspild. Zowel calcium en vitamine D toevoegen aan uw dieet te maximaliseren van de gezondheid van het been, volgens de American Journal of Clinical Nutrition.

Supplementen voor ontsteking

Je botten bevatten bloedvaten, die rond een breuk zal worden beschadigd. Bloedverlies in de weefsels veroorzaakt zwelling en pijnlijke ontsteking. Ligamenten oorzaak extra ontsteking beschadigd. Volgens de Universiteit van Maryland, kan omega-3 vetzuren helpen om ontsteking te verminderen. De website voegt dat omega-3 vetzuren ook aan calcium absorptie bijdragen kunnen, hoewel het onderzoek naar dit effect minder duidelijk, aan de Universiteit van Maryland Medical Center is.

Supplementen voor wondzorg

Welke supplementen helpen genezen van een gebroken enkels?

Een wond kan worden geassocieerd met een gebroken enkel op twee manieren. De eerste schade zou kunnen zijn ernstig genoeg om uw huid te breken. U kunt ook misschien u nodig hebben interne operatie om te herstellen en opnieuw instellen van het bot. Omdat de botten zijn bijzonder gevoelig voor infectie, vormt elke wond een risico voor herstel. Zowel vitamine C en zink zijn essentieel voor de steun van uw lichaam wondgenezing processen.

Overwegingen

Verschillende factoren kunnen invloed hebben op hoe snel je gebroken enkel geneest. Deze factoren omvatten uw leeftijd, uw algemene staat van gezondheid en voeding, of u bent een roker of een diabetische en of u alle voorgeschreven medicijnen neemt. Kennis van uw arts van roodheid, hitte of extra zwelling op de plaats van uw verwonding, evenals wijzigingen in de aard van uw pijn.


gerelateerde artikelen