Soorten cellulitis

September 13

Soorten cellulitis

Hoewel cellulitis is vaak gekoppeld hebben een gebrek aan fitness, ongeveer 90 procent van de vrouwen en 10 procent van de mannen--met inbegrip van dunne of atletische typen--een tenminste een beetje cellulitis. Cellulite gebeurt wanneer vet door de collageenvezels die tussen de vet en huid duwt liggen, een hobbelige verschijning maken. Maar niet alle cellulitis is gelijk gemaakt. Er zijn drie primaire typen van cellulitis, elk hun eigen kijken, voelen en target leeftijd bereik.

Zachte cellulitis

Zachte cellulitis is plooibaar, saggy en meestal gevonden bij mensen ouder dan 30, of degenen die zeer sedentaire en gebrek aan spierspanning. De huid ziet eruit als een sinaasappelschil of kwark, met zichtbare kuiltjes of ruggen. De kuiltjes wellicht duidelijker wanneer de huid wordt geknepen of geperst. Het kan worden gevonden op de benen, armen, magen of bodems.

Harde Cellulite

Harde cellulite heeft ook een orange-peel verschijning, maar de huid is stevig aan en de cellulitis niet saggy of roerende. Het meestal hangt rond de bovenbenen en kan pijnlijk wanneer gedrukt. Harde cellulite wordt gewoonlijk gevonden in mensen, 20 jaar of ouder.

Edematous cellulitis

Edematous cellulitis is een type van het meer zeldzame en pijnlijke van cellulitis. Het wordt veroorzaakt door zwelling van het vasthouden van water en problemen met de bloedsomloop. Edematous cellulitis komt meestal in de benen, die ziet er dik en wellicht een sponsachtige, gezwollen, "schuim rubberen" textuur.


gerelateerde artikelen