Supplementen die verhoging van de oogdruk

October 9

Supplementen die verhoging van de oogdruk

Het voorste gedeelte van uw oog bevat aqueous humor. Vloeistof binnenkomt en verlaat uw oog, en als er teveel vloeistof invoert of vloeistof niet drain goed het gebrek aan evenwicht kon veroorzaken een toename oogdruk. Een hoge druk kan beschadigen uw oog, wat resulteert in verlies van geleidelijke visie, een aandoening bekend als glaucoom. Hebt u een risico voor glaucoom, praat met uw arts voordat u supplementen gebruiken, zodat u kunt voorkomen dat die oogdruk kan verhogen.

Niacine en oogdruk

Supplementen die verhoging van de oogdruk

Niacine, ook bekend als vitamine B-3, speelt een aantal rollen in functies in uw hele lichaam. U moet een adequate inname van niacine elke dag voor je lichaam om goed te functioneren, maar uw arts kan aanbevelen niacine supplementen te helpen verminderen van cholesterolniveaus of voor andere veterinairrechtelijke voorschriften.

Met behulp van niacine kan leiden tot verhoogde oogdruk. Artsen aan het Instituut Eye Willis in Philadelphia in 2008, toonde aan dat niacine gebruik resulteerde in een aanzienlijke toename van de oogdruk in één patiënt. Dit toont niet dat alle glaucoom patiënten dit resultaat zal hebben, maar dit bewijs geeft aan dat u de potentiële toename met uw arts bespreken moet voordat u begint met behulp van niacine supplementen.

Twee kanten van melatonine

Supplementen die verhoging van de oogdruk

Je hersenen produceert melatonine, een hormoon dat helpt bij het reguleren van uw lichaam circadiane ritme dat op een basisniveau, vertelt uw lichaam om te slapen 's nachts en overdag wakker te blijven. Hebt u een slaapstoornis die uw arts dat aanbevelen kan neem je melatonine supplementen te verbeteren uw slaappatroon.
Studies tonen aan dat melatonine kan een effect hebben op uw intraoculaire druk te verlagen. De natuurlijke standaard meldt dat hoge doses melatonine kunnen resulteren in een verhoogde oogdruk, het verhogen van uw risico van glaucoom. Vanaf 2011 schrijven artsen geen melatonine te druk regelen, gezien de mogelijkheid van een drukverhoging van de, nauw samenwerken met uw arts bij het nemen van melatonine.

Druk testen

Supplementen die verhoging van de oogdruk

Als u glaucoom of een geschiedenis van hoge oog druk hebben en uw arts raadt aan dat u een aanvulling zoals niacine of melatonine start, kan ze wilt controleren uw oogdruk nauw samen om te bepalen van eventuele effecten. In de meeste gevallen zal uw arts uw druk controleren voordat u begint met het supplement, en vervolgens zij zal gecontroleerd of uw druk zodra u hebt genomen het supplement voor een paar weken. Gebaseerd op de vergelijking van het oog druk lezingen zal u en uw arts hebben een goed idee van hoe het supplement van invloed is op je ogen.

Punten ter overweging

Supplementen die verhoging van de oogdruk

U moet niet beginnen met een supplement of medicatie tenzij geregisseerd door uw arts. Hoge oogdruk heeft geen meestal geen uiterlijke symptomen, dus als een supplement uw druk verhoogt, u niet kan weten.


gerelateerde artikelen