Water wandelen oefeningen

September 12

Water wandelen oefeningen

Water wandelen biedt verschillende voordelen over het nemen van uw typische wandeling op het land. Het water biedt weerstand, waardoor je spieren harder werken om vooruit te gaan. Op hetzelfde moment biedt het drijfvermogen, helpen verminderen spanning worden uw gewrichten niet belast. Wijzigen van uw water wandelen routine houdt het interessant terwijl u verschillende spieren werken als onderdeel van de oefening.

Vorm is de sleutel

De juiste vorm helpt je het meeste uit uw water wandelen training, ongeacht welke oefening u best past. Net zoals op het land, houd je rug recht en je schouders opgeheven. Voorovergebogen bedrog het verzet een beetje, maar behoud van een rechte rug vereist uw buikspieren aan te spannen om te werken een beetje harder tegen de druk van het water. Stap zoals je zou op het land, ook--je hiel daalt eerst, dan het doorsturen naar je teen roll. Het drijfvermogen van het water kan maken dit een uitdaging, die is wat je wilt uit uw inspanningstijd. Swingende je armen in ondiep of diep water helpt het cardiovasculaire onderdeel van de training verhogen.

Steken naar de basis

Fundamentele water wandelen is veel zoals wandelen op het land, maar moet u bepalen hoe diep u gerust op uitoefenen. Het water moet ten minste taille diep zodat je hele been bewegingen tegen de weerstand van het water duwen. Hoe dieper je gaat, de meer weerstand u tegenkomt, met inbegrip van swingende je armen onder water. Neem lang, doelbewuste stappen zo snel als u vertrouwd met bent. Schieten voor ongeveer de helft uw normale land-wandelen tijd om te beginnen met, bijvoorbeeld 15 minuten als u meestal 30 minuten op het land lopen. Uw water wandeltijd geleidelijk opbouwen.

Schudden van de Routine

Fundamentele wandelen is niet de enige manier om te bewegen over het zwembad. Probeer lopen naar achteren en kant-intensivering, die werkt binnen en buiten je dijen meer dan wanneer u vooruit of achteruit verplaatst. Til je knieƫn hoog om te gaan uw abdominals meer. In water dat taille hoog gaat, doen lopen lunges waar u lager uw lichaam met je voorste knie gebogen bij 90 graden en je rug been rechte.

Waardoor het moeilijker

Hoewel dieper water automatisch de weerstand verhoogt, helpt het toevoegen van water handschoenen ook. Deze handschoenen zijn meestal webbed tussen de vingers te maken het moeilijker om te duwen je handen door het water. Swing je armen met je handpalmen omhoog meer toe te voegen voor een training van het bovenlichaam naar uw water lopen, of houd ze uit aan de zijkanten zonder swingen om te maken van slepen. Dit maakt vooruit te lopen door het water meer een uitdaging.


gerelateerde artikelen