Fashion Tips voor een bolhoed

September 29

Fashion Tips voor een bolhoed

De bolhoed--ook wel bekend als de derby--was de menigte favoriete voordat de fedora in de jaren 1920 overnamen. De bowler, met haar bolvormige, robuuste wol-vilt lichaam en korte, opgerolde rand is het perfecte accessoire voor een vrouw die aan wil toevoegen sommige mannelijke stijl haar outfit of de man die wil gewoon het toevoegen van stijl, gegeven een paar fashion tips zijn zorgvuldig overwogen.

Tips voor mannen

Voor jongens, is het dragen van een bolhoed een echte stijl verklaring afleggen. Het is een stijl die gewoonlijk voorbehouden voor de gekken--acteurs, rockstars of mannen met die Engelse kleermakers flare. Een regenjas over een donkere pinstripe pak, een paar brogues en een bolhoed is gaan maken van dat soort look. Als u niet omhoog voor alles wat, jurk naar beneden een bolhoed met een leren jas, een paar goed gedragen en ingerichte donker denim jeans en een paar stevige lederen laarzen met een casual wit shirt. Belangrijkst, dragen de bowler alsof je net het op je hoofd gooide en vergat dat het was er. Dit is de belangrijkste component aan de nonchalante benadering de bowler voor jongens.

Tips voor vrouwen

Fashion Tips voor een bolhoed

Vrouwen kunt de bowler maken een jongensachtige-charme. Slijtage een bowler met de stijlvolle herenkleding-geïnspireerde stukken vrouwen dragen--oversize blazers, boyfriend jeans, hoge-hiel instappers of de vriend pijpen. Deze scheidt de mannelijke klapper aanvullen, net mix en match boxy ééndelig met één elegante element, zoals een swing-rok, een floral blouse of stiletto hakken. Een rebelse opmaakprofiel maken en uw bowler met een lederen biker jas en stevige, utilitaire laarzen dragen. Of speel op het klassieke thema met een element van geheimzinnigheid en probeer een zwarte regenjas met een zwarte bolhoed. Iedereen zal met ingehouden adem wachten om te zien wat er onder.

Care Tips

Bowler hoeden zijn meestal ontworpen met behulp van vilt. Vilt vereist regelmatige borstelen, vooral vóór de blootstelling aan vocht. Zelfs een infuus van het water op een hoed die heeft verzameld stof kunt laten een plek. Zorg ervoor dat je hoed voordat dragen met een zachte paard haar hoed borstel borstel. Wanneer je het niet van uw bowler dragen, opslaan in een doos van de hoed om dat het houdt het vorm en kwaliteit.

Die moeten voorkomen dat de Bowler

De vorm van de meloen van de bolhoed is niet geschikt voor een echt rond gevormde gezicht. Deze stijl van de muts ziet er beter uit op iemand met een meer hoekige kaaklijn--een hart, een vierkant of een ovaal gezicht gevormd. De bowler kunt maken van een speelse of ernstige stijl afhankelijk van hoe u het purpose, wees voorbereid op tal van opmerkingen--het is een hoofd-turner.


gerelateerde artikelen