De voordelen van het gebruik van panty 's

September 28

De voordelen van het gebruik van panty 's

Hoewel ze misschien niet de meest aantrekkelijke opties, kan panty's uitgevoerd u helpen in uw lopende opleiding. Houden je warm in de winter en het toevoegen van extra ondersteuning, het dragen van panty's middelen die kunt u minder zorgen te maken over de voorwaarden en meer tijd doorbrengen gericht op lopen. Inzicht in de specifieke voordelen van going voor iets licht en lange over het dragen van traditionele korte, lichtgewicht sportbroek u panty's toevoegen aan uw runner's arsenaal kan overtuigen.

Warmte

Een van de duidelijkste voordelen van het kiezen voor panty's over shorts of zelfs trainingsbroek is de warmte die ze tijdens de koudere maanden bieden. Hoewel het klopt dat je extra warmte nodig hebt voor het uitvoeren van de winter, wilt u ook niet worden gewogen naar beneden of tijdens je run te warm krijgen. Panty's bieden extra warmte van de lengte en, als opgebouwd uit een weefsel prestaties kunnen helpen wick zweet weg van huid, zodat je altijd warme-- maar niet te warm--aan opleiding doorloopt u temperaturen tot 40 graden Fahrenheit, suggereert The concurrerende Runner.

Bescherming

Zelfs als het niet te koud uit, kan uitvoeren van panty's dubbele plicht trekken door het beschermen van de huid op uw benen tegen de elementen. Of het nu de hete zon of wind zweepslagen, geeft een extra laag op je benen u meer bescherming. Omdat fanatieke lopers de stoep maakt niet uit wat het weer raakte, zijn panty's een ideale manier om de huid te beschermen zonder te kibbelen over versnelling.

Compressie

Uitvoeren van panty's gemaakt van compressie stoffen past als een tweede huid op uw benen, waardoor u extra steun en verhoging van verkeer aan de benen. Verhoogde omloop is vooral belangrijk voor de lange afstand lopers. Een Franse studie door Bringard, Perrey en Belluye en gepubliceerd in een 2006 probleem van de "International Journal of Sports Medicine" gevonden dat compressie kousen dragen algemene omloop aan de benen versterkt en daarom energie-uitgaven bij langdurige snelheden daalde. Het dragen van panty's met compressie kan helpen afwenden moe runner's benen wanneer u hebt langer loopt of wedstrijden gepland, waardoor u mogelijk een extra rand.

Weerstand

Terwijl de windweerstand een paar vormen sportbroek is waarschijnlijk minimaal, panty's uitgevoerd kan verminderen de Sleep die je kon ervaring van het dragen van vistuig met meer stof. In zijn boek "The Rough Guide naar Running", Lloyd Bradley merkt op dat panty's kunnen helpen verminderen windweerstand en zijn vaak contouren zodat je kleren nooit van invloed zijn op uw totale stride. Wanneer u op tijd en prestaties gericht bent, beetjes alle helpen, dus het zou de moeite waard een paar panty's uitgevoerd om te zien als je een verschil aankondiging testritten.


gerelateerde artikelen