Hoe te genezen van een gewonde Upper terug met oefening en vitaminen

September 28

Hoe te genezen van een gewonde Upper terug met oefening en vitaminen

Het maakt niet uit als het plotselinge en ernstige of chronische en achy--bovenste terug pijn kun een plooi op uw dagelijkse activiteiten. Bovenste rugletsels zijn echter meestal van korte duur en het resultaat van een definieerbare probleem zoals slechte houding of een sport blessure. Mensen met langdurige gewichtsproblemen en rokers meer hebben vaak chronische achterkwesties. Je bent niet alleen in uw lijden; pijn in de onderrug is een van de meest voorkomende medische problemen in de VS

Stap 1

Raadpleeg uw arts voor ontruiming te oefenen ongeacht als dit een nieuwe of chronische aandoening is. Diagnostische beeldvorming, zoals röntgenfoto's of een MRI, misschien helpen bij het vinden van de bron van de pijn als het niet duidelijk te definiëren. Als u last heeft van een hernia in je bovenrug, kan trainen zonder medische verklaring verergeren de toestand.

Stap 2

Te voorkomen dat activiteiten zoals contact sport die uw genezing weefsel opnieuw kunnen verwonden. Als de site opnieuw gewonde is, loopt u het risico van het draaien van een acuut probleem in een chronische met herhaalde blessures. Totdat je volledig genezen bent, die kan alleen worden bepaald door uw arts en de status van uw pijn, moet u wellicht om te genieten van zachte aërobe activiteiten zoals wandelen, zwemmen of fietsen.

Stap 3

Rekken uw bovenste rugspieren dagelijks, maar stop als u pijn tijdens een stuk ondervinden en probeer een andere naam. De vlinder stretch zittend in uw stoel van het Bureau kan worden voltooid en krijgt het bloed stroomt naar de gewonde bovenrug. Plaats je handpalmen op je schouders en breng langzaam je ellebogen samen voor uw lichaam. Houd de positie voor een adem of twee en langzaam laat. Herhaal dit voor 10 tot 15 herhalingen of als getolereerd.

Stap 4

Sterkte-opleiding in je bovenrug dalen van de incidentie van toekomstige verwondingen te beginnen. Halters of soep blikjes in beide handen terwijl u zit op het puntje van uw stoel met uw rug recht te houden. Langzaam til je armen voor je lichaam tot uw bovenarmen niveau met uw schouders zijn. Houd deze positie voor één of twee seconden, dan langzaam terug naar de beginpositie. Herhaal voor 10 of 15 herhalingen of als verdragen te versterken van de spieren in de bovenrug.

Stap 5

Eten en drinken van de vitaminen die verantwoordelijk is voor het helpen om te genezen van botten en spieren, namelijk vitamine C, calcium en vitamine D. vitamine C is een krachtige antioxidant die bij de genezing beschadigde weefsels, zoals uw pezen en ligamenten helpt. Het speelt ook een rol in de collageenproductie van, die wordt gebruikt om te helen en steunen van weefsels. Vitamine D en calcium hebben een synergie-effect--kunt u ' t gebruiken zonder het ander. Donker groene bladgroenten zoals spinazie en van koemelk of verrijkte granen zijn uitstekende bronnen van vitamine D en calcium.

Waarschuwingen

  • Als de pijn wordt steeds erger of gevoelloosheid ontwikkelt, stop uw oefenprogramma en neem contact op met uw arts.

Tips

  • Hoofdpijn zijn een gemeenschappelijk bijproduct van de bovenrug en nek verwondingen. Gebruiken over-the-counter ontstekingsremmers bij saai deze pijn zodat u werken kunt op de vaststelling van de oorzaak ervan.

gerelateerde artikelen