Honing verfraaien groene thee voordelen?

September 14

Honing verfraaien groene thee voordelen?

Groene thee levert anti-oxidanten en een zachte energie lift zonder enige hulp. Kiest u om te zoeten van uw groene thee, kan honing worden uw beste keus, omdat het bevat antioxidanten en verdere gezondheidsvoordelen kan toevoegen. Zowel groene thee en honing kunnen bevorderen gewichtsbeheersing en beschermen het lichaam tegen bepaalde chronische ziekten, hoewel verder onderzoek nodig is.

Anti-oxidanten

Omdat groene theebladeren worden blootgesteld aan lucht voor een kortere tijd vóór het drogen dan oolong en zwarte thee blaadjes, behoudt het een hoge mate van polyfenolen genaamd catechinen. Polyfenolen zijn plantenstoffen met anti-oxidant effecten op het lichaam. Anti-oxidanten opruimen vrije radicalen, beschermt het lichaam tegen celbeschadiging. Vrije radicalen kunnen knoeien met DNA en zelfs leiden tot celdood, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Honing in plaats van andere zoetstoffen consumeren verhoogt ook antioxidanten in uw dieet.

Verlies van het gewicht

Groene thee kan verbeteren gewichtsverlies door verhoging van de stofwisseling en helpen bij vetverbranding, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. De catechines, in groene thee kunnen helpen verbranden van vet, hoewel verder onderzoek nodig is. Honing oorzaken die een lagere stijgt in de bloedsuikerspiegel in vergelijking tot sucrose en dextrose in diabetici, onderzoekers uit het verslag van het Dubai Specialized Medical Center en medische onderzoekslaboratoria in het voorjaar van 2004 nummer van "Journal of medicinale voedsel." Handhaving van stabiele bloedsuikerspiegel vermindert voedsel het hunkeren naar. Consumeren van honing in groene thee kan helpen het werk beter als een gewicht verlies drank, vooral als je een zoetekauw.

Ziektepreventie

Voorbereidende studies suggereren dat groene thee kan helpen ter voorkoming van hart-en vaatziekten en hoge cholesterol, verminderen ontstekingen in ontstekingsdarmziekte, en beschermende effecten tegen bepaalde vormen van kanker, diabetes en leverziekte, hebben volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Natuurlijke honing vermindert bloedlipiden, of vetten, homocysteïne en C - reactief proteïne in normale onderwerpen en onderwerpen met hoge bloedlipiden, vonden de onderzoekers van Dubai. Niveaus van homocysteïne en C - reactief proteïne geven een indicatie van verhoogd risico op hart-en vaatziekten.

Veroudering

De groene thee antioxidanten, naast te helpen het lichaam beschermen tegen ziekten gemeenschappelijk middelbare leeftijd en de senior jaar zoals atherosclerose--verharding van de slagaders-- en eventueel vermindering van de ontsteking van artritis, kunnen helpen om het lichaam beschermen tegen vrije radicalen veroudering effecten.

Honing consumeren resulteerde in verminderde angst en betere ruimtelijke geheugen bij middelbare leeftijd ratten, in vergelijking met ratten gevoed een vergelijkbare dieet met sacharose of een suikervrij dieet, onderzoekers uit Nieuw-Zeeland Waikato University gemeld in het juni 2009 nummer van "Fysiologie en gedrag." Hoewel menselijke proeven worden gedaan moeten, suggereren vroege resultaten dat honing de hersenen kan beschermen.


gerelateerde artikelen