Positieve affirmatie oefeningen voor tieners

July 14

Positieve affirmatie oefeningen voor tieners

Wordt een tiener kan een van de meest uitdagende ervaringen in het leven. Positieve affirmaties kunnen helpen een tiener houden de focus op wat is waar en gewenste in leven in plaats van alle afleiding en vragen die zal worden geconfronteerd met een tiener. Zelf-bespreking en positieve affirmaties kunnen beïnvloeden van een tiener hele gevoel van eigenwaarde, en kunnen bijdragen aan een gezonde houding en prosociaal gedrag, volgens Sander Thomaes van het departement psychologie aan de Universiteit Utrecht in Nederland.

Bevestiging Prijscourant

Helpen uw tiener met haar positieve affirmaties. Eén manier om dit te doen is vragen haar om te schrijven een positieve verklaring over zichzelf elke dag voor een jaar. Dit kunnen affirmaties over enig aspect van zichzelf ze houdt of dat ze te leren is graag, zoals, "ik mijn glimlach; Ik ben vastbesloten; Ik ben een zorgzame vriend; Ik luister goed; Ik ben leren over mezelf; Ik hou van mezelf." Andere zeer nuttig positieve affirmaties zijn: "Ik stel haalbare doelen, ik eer mijn gevoelens, ik ben aardig voor anderen en ze zijn vriendelijk voor mij, laat ik kritiek roll uit mijn rug, ik leren van uitdagingen." Uw tiener kan vrienden uitnodigen om deel te nemen en steunen elkaar met affirmaties.

Positieve kenmerken

Testen van het onderzoek door Thomaes die aangeeft positieve affirmaties kunnen helpen uw tiener ontwikkelen van een "sterker gevoel van wie ze zijn." Helpen uw tiener schrijven zoveel positieve eigenschappen als je over zichzelf kunt, zoals "Ik luister naar anderen als ze praten te laten weten dat ik zorg," of "Ik studeer regelmatig om te leren en de cijfers die ik wil," of "Ik zorg voor mijn ruimte en bezittingen thuis", of "Ik kijk uit naar de toekomst." Vraag uw tiener om een paar ogenblikken te schrijven over elke eigenschap te nemen. En dan vraag hem om na te denken over deze eigenschappen. Wat doet die eigenschap zeggen over jou? Ben jij sterk, rustig, zorgzaam, attent, grappig? Hoe is het in het voordeel van je leven? Bent u in staat om alleen zonder gevoel eenzaam te zijn of heb je veel vrienden je ondersteund door?

'S morgens, 's avonds of In de spiegel

Helpen uw tiener Maak Affirmaties die voor hem relevant zijn, zoals "Ik spreek met alle respect voor mezelf en anderen", en "Ik ben open en klaar om te leren," "Ik mijn licht van binnen naar buiten schijnen," "I 'm aangenaam om rond," of "Ik hou van alle delen van mezelf", en "Ik accepteren en waarderen zelfs het delen van mezelf dat anderen misschien niet leuk." Houd ze in de tegenwoordige tijd en zorg ervoor dat ze het juiste gevoel. Zo nodig herzien. Vraag uw tiener wil hen in de ochtend als hij wakker wordt, en vervolgens naar rechts voor het slapen, of in de spiegel. It's okay als het voelt grappig aanvankelijk; met praktijk, zal hij wennen aan de kandidatuur voor zichzelf spreken.

Creative Visualization

visualisatie. Volgens Annie Desantis van Parenting Tips geïnspireerd, kan creatief visualisatie verbeteren de ervaring van het gebruik van bevestigingen. Zoals je een verklaring aan jezelf zegt, sluit je ogen en stel je voor hoe dat bevestiging waar kan zijn. Bijvoorbeeld, wanneer het helpen creëren van visualisaties voor uw tiener, als je tegen jezelf zegt "Ik ben een krachtig persoon," dat brengt om op te letten hoe jullie zijn machtig op positieve manieren in je leven brengen. De truc is dan om diep te concentreren op hoe goed dat voelt. Helpen uw tiener ziet wat hij ziet, voelt, of klinkt als in de visualisatie, en vraag hem om een foto met zijn zintuigen tot wanneer hij voelt zich gespannen of wanneer u wilt uw energie richten op een positieve manier.


gerelateerde artikelen