CrossFit-Type trainingen

July 7

CrossFit-Type trainingen

CrossFit trainingen kunnen jump-start uw fysieke fitness-routine. Deze handige vorm van training helpt u bij het ontwikkelen van maximale spierkracht en macht door de combinatie van resistentie opleidingsoefeningen met cardiovasculaire activiteit. Als gevolg van de intensiteit van de oefeningen, een arts te raadplegen alvorens een fysieke fitness-regime te beginnen met de bewegingen in de CrossFit-stijl.

Soort opleiding

CrossFit opleidingscentra op oefeningen ontwikkelen van sterkte en conditionering voor een breed scala aan individuen. De website CrossFit neemt nota van de ouderen, speciale operaties militaire officieren, politie en de vechters van de kooi kunnen al profiteren van de oefeningen dit soort opleiding biedt. Het oefeningsprogramma blijft hetzelfde voor elke persoon, maar de lading van gewicht en de trainingsintensiteit verschilt naargelang de fitness-niveau van het individu.

Training een

Deze training verwart cardiovasculaire activiteit met lichaamsgewicht weerstand oefeningen, verhogen je gespierd uithoudingsvermogen. Een mijl lopen en follow-up met 100 pullups en pushups 200 300 kraakpanden. Afwerking door een andere mijl uit te voeren. Doen push-ups, pullups en kraakpanden te mislukken als je kracht om te voltooien van het voorgestelde aantal herhalingen, rusten en verder totdat u het voorgeschreven aantal gebrek. De website CrossFit Moncton suggereert een gewogen vest te dragen als u een geavanceerde atleet.

Training twee

Ter verbetering van uw metabole conditionering en gespierd uithoudingsvermogen, uitvoeren van een reeks van opleiding verzetsbewegingen in circuit mode. Do 20 pullups 30 pushups, 40 situps en 50 squats achter elkaar. 3 minuten rusten en overgaan tot het voltooien van het circuit viermaal meer. Het aantal herhalingen in kleinere sets, rusten nadat u mislukking, bereiken totdat je conditionering verbetert breken.

Training drie

Doen pullups om je gespierd uithoudingsvermogen. Uw training, doen een pullup de eerste minuut, twee pullups de tweede minuut tijd, drie pullups de derde minuut en verder tot u zijn niet in staat om te doen het vereiste aantal pullups voor de hoeveelheid tijd.

Tips

CrossFit trainingen gebruiken ter verbetering van de kern kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, algehele sterkte, gespierd uithoudingsvermogen of metabole conditionering. Rekken voor 5 minuten voor het uit te werken ter voorkoming van het risico van verwonding en warm gedurende 5 tot 10 minuten met het levendige lopen om bloed in je spieren. Afkoelen gedurende 5 minuten na je training.


gerelateerde artikelen