Noten & gedroogde vruchten Snacks voor een No-zetmeel dieet

July 19

Noten & gedroogde vruchten Snacks voor een No-zetmeel dieet

Zetmeelrijke voedingsmiddelen hebben een hoog koolhydraatgehalte, en de meeste Amerikanen eten ze op een dagelijkse basis. Bijvoorbeeld zetmeel vlindertje handelscereals voor het ontbijt, havermout, croissants, toast en muffins bij het ontbijt; uw sub sandwich, panini, pizza deeg, frietjes of rijst bij de lunch; en uw aardappelpuree, pasta, tortilla's, broodjes of maïs tijdens het diner. Veel snacks hebben ook een hoog zetmeelgehalte, met inbegrip van crackers, muesli bars, pretzels, rijstwafels en muffins. Als u zijn het elimineren van zetmeel uit uw dieet, noten en gedroogde vruchten zijn bevredigend en voedzame snack opties.

No-zetmeel dieet

Gaande van een neen-zetmeel dieet is een effectief maar eenvoudige manier om te beperken uw koolhydraatconsumptie, en een lagere koolhydraatconsumptie kan u helpen gewicht te verliezen, verlagen de triglyceriden en verbeteren uw HDL-cholesterolgehalte, volgens de kwestie van mei 2004 voor "Annals of Internal Medicine." Echter, koolhydraten bevatten niet alleen zetmeel, ze bevatten ook suikers en vezels. Het is een goed idee om ook toegevoegde suikers, zoetstoffen en snoepjes op uw neen-zetmeel dieet beperken omdat deze voedingsmiddelen lege calorieën bieden, maar kunt u een matige hoeveelheid koolhydraten uit groenten, yoghurt en melk indien gewenst.

Noten en gedroogde vruchten

Noten en gedroogde vruchten zijn vrij van zetmeel en kunnen worden opgenomen in uw neen-zetmeel dieet. Noten bevatten eiwitten, die is de meest satiating voedingsstof, en gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten, die goed zijn ter bevordering van de gezondheid van het hart. Een ounce van noten bevat ongeveer 163 tot en met 204 calorieën, 2.2 tot en met 6.7 g eiwit, 14,0 tot 21,5 g vet, 3.9 naar 6.1 g koolhydraten en 1,9 tot en met 3.5 g vezels. Gedroogde vruchten zijn laag in vet en eiwit, maar rijk aan koolhydraten, met ongeveer 70 tot en met 93 calorieën, 18.6 aan 25,0 g koolhydraten en 1,7 tot 2,3 g vezels per 2 tot en met 4 tbsp., afhankelijk van de variëteit.

Maken van slimme keuzes

Bij het kiezen van noten, kiezen voor normaal of droog-geroosterde noten. Te voorkomen dat degenen die zijn bekleed met suiker of gekruid met zout of andere zoute smaakmakers. Lees de lijst van de ingrediënten om ervoor te zorgen geen vet, vooral geen trans vet als verkorting of gehydrogeneerde oliën, is toegevoegd. Kies met gedroogde vruchten, ongezoete gedroogde vruchten. Gedroogde vruchten zijn van nature zoet omdat ze van Nature natuurlijke suikers bevatten. Toegevoegde suiker draagt bij aan het verhogen van uw inname van calorieën en suiker en kan belemmeren uw gewichtsverlies.

Voorbeelden van combinaties

Maak uw eigen parcours mixen door het combineren van verschillende noten en gedroogde vruchten. Bijvoorbeeld, kon u een tropische mix met macadamia noten, een beetje ongezoete droge kokosnoot vlokken, gedroogde mango, gedroogde papaja en gedroogde bananen hebben. Doe het mengsel in een plastic zak of container en breng het aan werken of het te voeren in uw sporttas in geval u een snack moet. U kunt ook mengen amandelen met gedroogde cranberries, walnoten met gedroogde appels en een vleugje kaneel en nootmuskaat, pinda's en rozijnen, of zetten alle verschillende noten en gedroogde vruchten die u bij de hand voor een verrassing-mix hebben.


gerelateerde artikelen