Wat zijn de symptomen van een Waterfluoridering schildklier?

June 11

Wat zijn de symptomen van een Waterfluoridering schildklier?

De schildklier speelt een belangrijke rol bij het reguleren van het tarief waartegen het lichaam energie gebruikt. Het bereikt dit door het produceren van drie hormonen, calcitonine, thyroxine en trijodothyronine. Deze hormonen beïnvloeden alle orgaansystemen van het lichaam, dus, schildklier aandoeningen kunnen produceren een breed scala van symptomen.

Een underactive schildklier zal lag in de productie van schildklierhormoon. Hashimoto van thyroiditis is de meest voorkomende hypothyroid ziekte in de Verenigde Staten, volgens Lab Tests Online.

Vermoeidheid

Wanneer de schildklier hormoonniveaus dalen, doet dat van het lichaam tarief van metabolisme. De Stichting hormoon beschrijft het totale effect van hypothyreoïdie als een vertraging van de orgaansystemen van het lichaam.

Mensen met een underactive schildklier kan klagen over vermoeidheid en verkeren vermoeiend sneller dan normaal. Zij kunnen ondervinden traagheid en een gebrek aan motivatie. Zelfs hun gedachteprocessen kunnen worden vertraagd, met depressies, vergeetachtigheid en gebrek aan focus dientengevolge.

Gewichtstoename

Het vertragen van het metabolisme die in gevallen van hypothyreoïdie optreedt kan leiden tot gewichtstoename, hoewel de persoon is niet het eten van meer of minder dan gewoonlijk uitoefent. Dit is omdat de afname van de schildklier hormoon zorgt ervoor dat het lichaam energie langzamer te gebruiken. MayoClinic.com stelt dat de synthetische schildklierhormonen gebruikt voor de behandeling van hypothyreoïdie bijdragen kan tot het omkeren van de gewichtstoename veroorzaakt door de aandoening.

Struma

De schildklier is een klein, vlinder-vormige klier aan de voorkant van de hals. Wanneer de hoeveelheid schildklierhormoon dalen, probeert het lichaam om de schildklier in het verhogen van de output. Deze overstimulatie van de schildklier kan te vergroten, het creëren van een opvallende zwelling aan de voorzijde van de keel, een aandoening bekend als struma. Struma zijn niet levensbedreigend, maar de wijziging van de verschijning van de patiënt kan schadelijk zijn voor hun gevoel van eigenwaarde en de voorwaarde kan soms de mogelijkheid om te slikken of adem normaal, volgens MayoClinic.com beïnvloeden.

Haren en veranderingen van de huid

De afname van de schildklierhormonen, veroorzaakt door een underactive schildklier kan iemands uiterlijk veranderen op een ongewenste manier. Naast de vervormde weergave van de keel als gevolg van een struma, kunnen degenen met een underactive schildklier vinden hun huid steeds bleek, gezwollen en droog Haar droogheid en haaruitval zijn andere uiterlijk-gerelateerde symptomen vaak geconfronteerd door mensen met hypothyreoïdie, volgens Lab Tests Online.


gerelateerde artikelen