Wat zijn de voordelen van Ginger Root en Candida?

May 11

Gember speelt een belangrijke rol in zowel de Chinese kruidengeneeskunde en de westerse kruiden lore. Gember wortel capsules doen grond Gember wortel in uw spijsvertering, waardoor uw lichaam te gemakkelijk absorberen de gember, die de symptomen van misselijkheid en braken verminderen kan. Candida is een gist schimmel die natuurlijk in je lichaam groeit. Als u een verzwakt immuunsysteem hebt en ontwikkelen van wratten, kunt u anti-Candida injecties voor de behandeling van de wratten. Je moet altijd spreken met een medische professional alvorens elke gezondheid supplement te gebruiken om een medische aandoening te behandelen.

Ginger Root voordelen

Gember wortel los in het algemeen gemakkelijk en snel in uw maag, vooral wanneer genomen in capsule vorm. Na ontbinding van de gember, je lichaam gebruikt de gember tot de opheffing vergemakkelijkt van schadelijke bacteriƫn in uw spijsverteringskanaal. Volgens de "Encyclopedia of Natural Medicine," heeft gember een rustgevende en helende effect op uw maag en de spijsvertering. Gember wortel is een nuttige kruiden-oplossing die braken behandelen kan, misselijkheid en overstuur magen. Bovendien consumeren gemberwortel ontsteking kan verminderen en kan helpen om bepaalde auto-immune ziekten te behandelen.

Ginger Root eigenschappen en de potentiƫle

Gember wortel heeft een verscheidenheid van toepassingen en eigenschappen, met inbegrip van antiseptische, anti-schimmel, anti-inflammatoire, anti-diarree, anti-bacterieel en anti-braakmiddel. Gember wortel is ook een warming kruid dat kan verbeteren en bevorderen van de gezonde bloedsomloop in je lichaam. U kunt consumeren gemberwortel mondeling en de wortel ook extern te gebruiken als een plaatselijke behandeling. Gember wortel wordt ook vaak gebruikt in levensmiddelen en als een specerij. Daarnaast volgens het "Recept voor natuurlijke genezing," kan gember ook helpen om te verlichten de pijn en ontsteking geassocieerd met artritis.

Candida en wratten

Volgens "Harrison van Principles of Internal Medicine," is candida antigeen een effectieve wrat behandeling. In feite, in sommige gevallen is injectie met een candida-antigeen effectiever dan traditionele cryotherapie behandeling van wratten. Verder hebt u meerdere wratten op andere delen van uw lichaam, kunt u behandelen de wratten met een enkele injectie van candia antigeen, overwegende dat met cryotherapie, moet u elk gebied van het lichaam getroffen met wratten behandelen. Candida antigeen is met name effectief voor de behandeling van plantaire wratten. Meestal adviseert artsen behandeling van wratten met candida antigeen injecties drie injecties per week tot de wratten niet langer op je lichaam verschijnen.

Candida overgroei

Chronische candidiasis is een systemische of geheel systeem-infectie dien candida overgroei. Aanhoudende lage-energie en chronisch vermoeidheidssyndroom zijn veelvoorkomende symptomen van chronische candidiasis. Volgens "Integrative Medicine", kunt u behandelen chronische candidiasis met immunotherapie gecombineerd met de candida antigeen injecties.


gerelateerde artikelen