Vitaminen om te voorkomen dat de miskraam

April 12

Vitaminen om te voorkomen dat de miskraam

Voeding tijdens je zwangerschap is essentieel voor het handhaven van de gezondheid van zowel u als uw zich ontwikkelende foetus. In de eerste 12 weken, is het mogelijk dat u meer bezorgd over het voorkomen van een miskraam--de Universiteit van Maryland Medical Center website stelt vast dat 15 procent van de zwangerschappen in een miskraam, allermeest zij binnen deze periode resultaat. Er zijn verscheidene vitaminen die u, maar nemen kunt om te stimuleren uw kansen van het hebben van een gezonde zwangerschap en het vermijden van een miskraam.

Vitamine B9

Voldoende vitamine B9, ook bekend als foliumzuur, krijgen in uw dieet als je zwanger bent is belangrijk. De website van de huisarts meldt dat je 1 mg foliumzuur elke dag nemen moet ter voorkoming van defecten aan de hersenen en het ruggenmerg van uw baby. U moet ook ervoor zorgen te nemen in voldoende hoeveelheden, hoewel, omdat de Universiteit van Maryland Medical Center merkt dat je jezelf op een hoger risico voor miskraam stellen kan als u lage niveaus van foliumzuur in je lichaam hebben. Onderzoek gepubliceerd in oktober 2002 "British Medical Journal" onthult dat vrouwen die miskraam en had weinig foliumzuur niveaus meer kans waren op foetussen met een Chromosomale afwijking, die tot een hoger risico op miskraam bijdragen kunnen.

Uw prenatale vitaminen foliumzuur kunnen bevatten, maar u kunt ook het wijzigen van uw dieet op te nemen van de voedingsmiddelen die u natuurlijk voorzien van een bron van deze essentiële vitamine. Deze voedingsmiddelen bevatten donker groen, groene groenten zoals spinazie, boerenkool, sojabonen, limabonen en jus d'orange.

Vitamine D

Vitamine D, de vitamine die zijn gekoppeld aan zon, speelt een rol bij het voorkomen van de miskraam, ook. De website Getting Zwangere nu rapporteert dat vitamine D van invloed op de ontwikkeling van het slijmvlies in je baarmoeder, en wanneer u een vitamine D-deficiëntie hebben, uw baarmoederslijmvlies niet dik genoeg ter ondersteuning van een embryo kan worden. Dit kan resulteren in een miskraam. MayoClinic.com citeert onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift augustus 2010 "Voeding overzichten" die toont u adequaat niveau van vitamine D in je lichaam kunnen helpen verbeteren van de resultaten van de zwangerschap, met inbegrip van het voorkomen van pre-eclampsie. Pre-eclampsie, een aandoening die presenteert met gevaarlijk hoge bloeddruk en treft bijna 10 procent van alle zwangerschappen in de Verenigde Staten, kan resulteren in een miskraam, volgens ABC News.

De website van de Universiteit van Maryland Medical Center neemt er nota van dat u 400 IE per dag van vitamine D. moet Naast vitamine D in supplement vorm te nemen, kunt u het eten van voedingsmiddelen zoals kaas, boter, room, melk en vis die hoog in deze voedingsstof zijn. Als u opteert om vissen in uw dieet te verbeteren van uw inname van vitamine D, waarschuwt de Amerikaanse vereniging van de zwangerschap u om te voorkomen dat vis hoog gehalte aan kwik, met inbegrip van de haai, zwaardvis, koningsmakreel en tilefish.

Vitamine B2

Zoals vitamine D, vitamine B2 wordt gedacht dat invloed op uw risico van het ontwikkelen van pre-eclampsie tijdens uw zwangerschap. Sommige onderzoek suggereert de verbinding tussen een deficiëntie van de vitamine B2 en pre-eclampsie. Een studie gepubliceerd in het tijdschrift juli 2000 "Verloskunde en Gynaecologie" geeft aan dat deelnemers met een verhoogd risico op pre-eclampsie hadden riboflavine tekortkomingen, hoewel een studie gepubliceerd in het mei 2006 "International Journal gynaecologie en Obstetrie" weerlegt deze bevinding, volgens Linus Pauling Institute.

De website BabyCenter blijkt dat alle zwangere vrouwen vitamine B2, ook bekend als riboflavine moeten, om te helpen energieniveaus. Je moet nemen ongeveer 1,4 mg per dag van riboflavine ter ondersteuning van uw gezonde zwangerschap. Riboflavine kan deel uitmaken van uw prenatale vitaminesupplement, maar u vindt ook vitamine B2 in yoghurt, melk, eieren en amandelen.


gerelateerde artikelen