Wat zijn de behandelingen voor meer gas in de darmen?

June 16

Wat zijn de behandelingen voor meer gas in de darmen?

Volgens de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse, overtollige gas gevolg van overtollige slikken van lucht en het eten van bepaalde soorten voedsel. Voor het verlichten van overtollige gas, passeert een persoon de flatus via het rectum. De gemiddelde persoon passeert gas 10 keer per dag en passeren van gas tot 20 keer blijft normaal. Wanneer overtollige intestinale gas lastig wordt of met dagelijkse activiteiten interfereert, kan een scala aan behandelingen en veranderingen in levensstijl gas afnemen.

Verlagen Air slikken

Slikken van teveel lucht heet medisch Aerofagie. Een persoon kan het slikken van teveel lucht wanneer eten te snel of te praten bij het kauwen van voedsel. Een persoon moet ontspannen en neem tijd om te eten en niet haasten via maaltijd. Drinken uit rietjes en kauwgom wordt afgeraden omdat beide activiteiten leiden het slikken van overmatige lucht tot. Sommige mensen slikken natuurlijk meer lucht wanneer ze nerveus of onder stress. Ontspannen en zich te concentreren op de ademhaling zal verbeteren ook de hoeveelheid lucht ingeslikt. Oudere volwassenen dragen kunstgebit moeten controleren om ervoor te zorgen dat kunstgebit zijn niet los en fit goed. Een tandarts zal kunnen bepalen van de juiste pasvorm van kunstgebitten als een patiënt onzeker is. Roken wordt afgeraden omdat het veroorzaakt meer lucht slikken. Roken beëindiging programma's en een verscheidenheid van nicotine vervangende oplossingen kunnen steun bij het afkicken van nicotine.

Veranderen van de voedingsgewoonten

Sommige voedingsmiddelen kunnen leiden tot een persoon om extra gas. Een persoon moet verwijderen alle gas-veroorzakende levensmiddelen uit zijn voeding, en langzaam opnieuw elke voedsel en monitor voor gas symptomen. Gas-veroorzakende voedsel omvat bonen, kool, sla, spruiten en uien. Sommige mensen zijn lactose-intolerant. Lactose is de natuurlijke zoetstof gevonden in zuivelproducten zoals melk, yoghurt en kaas. Sommige mensen zijn niet in staat om te verteren lactose goed en lijden aan ernstige gas, buikpijn en diarree. Lactose-intolerantie kan zich voordoen als een persoon leeftijden. Volgens de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse kan afnemende vettig voedsel uit een dieet de maag leeg sneller te verlagen van gas.

Medicijnen

Zowel over de toonbank en voorschriftmedicijnen beschikbaar zijn voor overtollige intestinale gas. OTC-producten omvatten spijsverteringsenzymen zoals lactase. Mensen die lactose intolerant zijn kunnen deze tabletten nemen voor het consumeren van zuivelproducten. Natuurlijke enzym producten zodat het lichaam te verteren suikers gevonden in bonen en andere groenten worden genomen en voor het eten. Activated charcoal tabletten verminderen gas in de darmen, de Cleveland Clinic verslagen. De tabletten zijn genomen vóór en na het eten. Patiënten die lijden aan aandoeningen zoals irritable bowel syndroom kunnen metoclopramide, dat zich snel beweegt van gas via het spijsverteringskanaal worden voorgeschreven.


gerelateerde artikelen