Gewicht opleiding voor een ontwrichte schouderblessure

May 25

Gewicht opleiding voor een ontwrichte schouderblessure

Herstellende is van een ontwrichte vergt uw schouder tijd en rust. Echter, zodra je schouder is opgeschoven in de plaats en de omringende spieren en pezen hebben voldoende tijd gehad om te genezen, wil je terug te krijgen naar de sportschool en beginnen sterkte-gebouw oefeningen te doen. Hoewel er zijn een aantal oefeningen die je moet vermijden, kan u nog steeds heffen gewichten en bouwen van kracht in de schouder.

Functie

Wanneer u een ontwrichte schouder hebben geleden, heeft uw bovenlichaam een aanzienlijke trauma's doorgemaakt. De schouder is een bal en socket gezamenlijke, en de bal komt eigenlijk uit het stopcontact wanneer het lijdt een dislocatie. Medische professionals kunnen meestal "pop" de schouder weer op zijn plaats op het tijdstip van een blessure. However, the shoulder will need six to eight weeks to heal before you can begin rehabilitative exercise, according to the-rehabilitation-room.com. Indien chirurgie is nodig om de schouder weer in plaats, moet je een langere periode van rust.

Overwegingen

Wanneer u zich in de vroege stadia van de bouw van de kracht van uw schouder na het lijden een dislocatie, moet u lichte gewichten alleen gebruiken. Een van de beste manieren om te oefenen is zittend op een bal van de oefening. Zoals u op de bal van de oefening zitten, je zal werken uw core spieren en de omliggende spieren, en dat zal alleen helpen uw schouder. Krullen op de bal van een oefening zal helpen bij de wederopbouw van de schouder-spieren. Beginnen met 3-pond gewichten en laten hangen naar beneden door de vloer. Krullen ze tot schouderhoogte. Doe 10 krullen, een 30-seconden pauze en herhaal de set.

Typen

Gewichtheffen oefening zal helpen bij de wederopbouw van de kracht in uw schouder. Naast krullen, kunt u uitbreiden uw armen te uw zijden en dan terug te geven aan uw zijden. Dan neem het gewicht en ongecompliceerd te brengen en hen terug te brengen. U kunt ook gooien stoten met de gewichten te bouwen kracht en bereik van de beweging. Als u verdergaat om sterker te krijgen, kunt u proberen zittende rijen te bouwen lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht in uw schouder.

Waarschuwing

Zodra u uw schouder ontwricht hebt, wil je langzaam vooruitgang als u de schade rehab. Gewichtheffen is de beste manier om het gebied te versterken, maar je moet vermijden alle oefeningen waar u het gewicht op boven je hoofd. U gaat niet het gewicht halen boven je hoofd of het ruk. De overhead pers zo goed wegblijven. Dit kan verdere schade aan de schouder.

Rekoefeningen

Het is belangrijk om te beginnen elke training met gewichten door strekken van de schouder voorafgaand aan elke weerstand oefening doen. Arm kringen zal helpen bij de voorbereiding van uw spieren om op te heffen. Brengen van uw arm over je borst en met je andere arm cup van de elleboog en druk op het meer strak om uw lichaam. U kunt ook het plaatsen van je ellebogen langs je lichaam, verplaats je handen voor je lichaam en vervolgens uit naar de zijkanten. Dit zal helpen uw lichaam voorbereiden met gewichtheffen.


gerelateerde artikelen