Tandenpoetsen met Baking Soda maakt ze witter?

April 16

Tandenpoetsen met Baking Soda maakt ze witter?

Een tandenborstel en enkele bicarbonaat kunnen uw tanden witter maken. Veel dingen vlek de tanden en er zijn verschillende manieren om te verwijderen van verschillende soorten van de vlek. Kleuring kan optreden in de buiten- of binnenkant van de tand. Geen enkele vorm van borstelen kan het verwijderen van vlekken die zijn opgenomen in de tand. Maar poetsen met bakpoeder of met behulp van baking soda tandpasta oppervlak vlekken op de buitenkant van de tanden kan verwijderen.

Vlekken Baking Soda kan verwijderen

Oppervlakte vlekken op de buitenkant van de tand kunnen worden veroorzaakt door een slechte mondhygiëne, tabak, voedingsmiddelen, dranken, medicijnen of een combinatie hiervan. Poetsen met baking soda kunt verwijderen licht oppervlak vlekken op de tanden. Mengen van water met baking soda vormt een zacht schurende pasta. Wanneer gebruikt met een tandenborstel, combineert deze plakken met de actie van de tandenborstel om oppervlak vlekken te verwijderen.

Vlekken Baking Soda verwijderen niet

Kleuring aan de binnenkant van de tand kan optreden van dingen zoals teveel fluoride, de antibiotica tetracycline, genetische oorzaken of onbekende gebeurtenissen. Borstelen krijgt niet de binnenkant van de tand en zal geen invloed hebben op dit soort vlekken, het maakt niet uit wat je met borstel.

Koppig oppervlak vlekken, zoals zware tabak vlekken, moet professioneel worden verwijderd door de tandarts of mondhygiënist bij een schoonmaak benoeming en kan niet weg worden geborsteld. Holten kunnen ook leiden tot je tanden om vlek en deze vlekken worden niet beïnvloed door het borstelen. Vlekken van Holten mogelijk wit en krijtachtige of grijs, bruin of zwart.

Baking Soda en tandpasta

Tandpasta polijst de tanden om ze schoon te krijgen. Ingrediënten in tandpasta bevatten fluoride om de tanden beter bestand tegen gaatjes en smaakstof om een frisse smaak. Abrasives, zoals baking soda, worden toegevoegd aan tandpasta te helpen vlekken verwijderen en geven de tanden een glans. Schurende bestanddelen kunnen leiden tot tanden als ze te ruw op de tanden. Als je tanden gevoeliger lijken na het gebruik van een zelfgemaakte baking soda pasta of een commerciële tandpasta met bicarbonaat, stoppen met het gebruik en praat met uw tandarts.

Juiste poetsen techniek

Poetsen met bakpoeder of een baking soda tandpasta vereist gebruik van een juiste poetsen techniek om vlekken te verwijderen effectief. U moet uw tanden poetst ten minste eenmaal in de ochtend en eenmaal in de avond met een zachte tandenborstel met de baking soda en zachte druk. Doel van de tandenborstel in een hoek van 45 graden aan de tandvleeslijn en gebruik kleine, cirkelvormige bewegingen. Vervolgens rollen de tandenborstel richting het kauwen oppervlak van de tand. Bij het poetsen van de kauwvlakken, kunt u een heen-en-weer beweging.


gerelateerde artikelen