Nek oefeningen voor spanningshoofdpijn

May 26

Nek oefeningen voor spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn zijn gemeenschappelijk, en voor een verscheidenheid van redenen kunnen optreden. Deze soorten hoofdpijn kunnen variëren in ernst van een gematigde ergernis aan een slopende beukende die ernstig invloed op de kwaliteit van je leven hebben kan, vooral als ze vaak gebeuren. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar voor spanning hoofdpijn, met inbegrip van verschillende nek oefeningen.

Oorzaken van hoofdpijn

Een spanning hoofdpijn wordt gekenmerkt door ongemak in de hoofdhuid, nek of hoofd, en is vaak verbonden met spierspanning of krapte op het getroffen gebied. Deze hoofdpijn kunnen op elke leeftijd optreden, maar zijn meest voor bij adolescenten en volwassenen. Spanningshoofdpijn kunnen veel verschillende oorzaken, waaronder angst, stress, depressie of een milde hoofdletsel, merkt MedlinePlus hebben. Uitvoeren van activiteiten die ervoor zorgen uw hoofd dat te zitten in dezelfde positie voor langere tijd, zoals te typen of andere computer werken, kan een spanning hoofdpijn, als kunt slapen op de verkeerde maat kussen, teveel cafeïne, vermoeidheid van de ogen en algemene vermoeidheid veroorzaken.

Oefening helpt

Met behulp van zachte nek oefeningen zal helpen ontspannen de spieren die aan uw spanning hoofdpijn bijdragen kunnen. Veel mensen dragen stress en krapte op hun schouders en nek, dus het gebied los te houden die als een factor elimineren zal. Uitvoeren van regelmatige nek oefeningen kan ook verbeteren van uw houding, die zal verminderen de kans op rugproblemen evenals spanning hoofdpijn.

Sommige fundamentele beweegt

When performing neck exercises that will help alleviate a tension headache, keep your spine straight, shoulders forward and neck relaxed, advises ABC-of-Yoga.com. Ook, Houd ademend gelijkmatig over elke beweging. Om je nek, allereerst buigen van je hoofd naar voren te raken je kin naar je borst, dan verhogen het terug naar het begin. Vervolgens buig het naar rechts en weer, heen en terug, en aan de linkerkant en terug. Houd elke positie 3 tot 5 seconden. Om af te dalen van je hoofd naar voren en maken een brede cirkel unidirectioneel, dan de andere manier.

Preventie en voorzorgsmaatregelen

Uw nek is relatief gevoelig terrein van je lichaam dat moet worden verplaatst en uitgeoefend met zorg bent u om positieve resultaten te zien. Vermijd verplaatsen in snelle, schokkerige bewegingen of stuiteren als onderdeel van uw nek oefeningen. Vergeet niet te diep ademen tijdens de sessie van elke oefening, en nooit verplaatsen uw hoofd of nek buiten het natuurlijke bereik van de beweging. Als u ongemak buiten de normale gevoelens van stretching spieren ondervindt, onmiddellijk stoppen en medische hulp inroepen.

Alternatieve behandelingen

Als de nek oefeningen zijn niet geven u de hulp die u nodig hebt, hoeft u andere opties. Over-the-counter pijnstillers zoals ibuprofen en paracetamol populaire keuzen voor een spanning hoofdpijn zijn. Sommige mensen wenden tot chiropractor en massage therapie, terwijl anderen gewoon onthouden van het doen van de activiteit die gaf hen de hoofdpijn in de eerste plaats. Het krijgen van voldoende slaap en verlichten van de stress in je leven kunnen ook helpen.


gerelateerde artikelen