Versterking van de bijnier

February 10

Versterking van de bijnier

De bijnieren bevatten biologische processen die energie verbranden en breken van cellulaire structuren. Wanneer u zijn gestrest of veel energie verbruiken en vervolgens laat niet zelf herstellen, kon u lijdt aan uitputting. Dit maakt je vatbaar voor ziekte, volgens de "Yoga Journal." Bijnier uitputting kan ook leiden tot depressie, hoofdpijn, een laag metabolisme en spierzwakte. Symptomen van bijnier uitputting versterking van uw bijnieren door middel van supplementen en yoga kan verminderen, maar dat betekent niet dat u nog steeds niet moet vertragen en rusten wanneer nodig. U dient altijd uw arts raadplegen alvorens supplementen.

Supplementen

Stap 1

Neem twee capsules van een bijnier extract bij 8 a.m., raadt Carolyn DeMarco, M.D., een specialist in alternatieve geneeskunde en de gezondheid van vrouwen, in "Alive" magazine. Neem twee capsules in de namiddag, idealiter ongeveer 3 tot 4 p.m. blijven drie tot zes maanden.

Stap 2

Nemen 500mg vitamine C vier keer per dag. De bijnieren gebruiken meer vitamine C dan een andere cel, zegt Dr. DeMarco.

Stap 3

Neem van 500mg van pantotheenzuur vier keer per dag samen met de vitamine C.

Stap 4

Maak genoeg zoethout thee om de dag te duren. Voeren de thee rond in een thermoskan en drink het gestaag gedurende de dag.

Viparita Karani

Stap 1

Praktijk Viparita Karani, een yoga-oefening aanbevolen voor bijnier ondersteuning door "Yoga Journal." Het vermindert zenuw input voor de bijnieren, vertraagt hersenengolven, ontspant de bloedvaten en verlaagt de hartslag. Plaats een opgevouwen deken of dekens op de grond in de buurt van een muur. Zitten op de dekens en mager terug totdat uw rug en nek plat op de vloer met je bekken ondersteund door de dekens.

Stap 2

Schuif je benen van de muur en strek je knieën om de druk op je benen in de muur. Ontspan je benen in de muur en laat die je bovenlichaam in de vloer zinken zoals u Haal diep adem door je neus.

Stap 3

Buig je knieën en kruis je benen te verhogen van de tijd die u comfortabel in de pose verblijven kunt. Open je heupen zodat je knieën bewegen in de richting de muur. Verblijf in de pose zo lang als je zonder ongemak kunt.

Ondersteunde Sukkasana

Stap 1

Voor het opladen van vermoeide bijnieren zitten in de voorkant een gewatteerde stoel voor het uitvoeren van de ondersteunde Sukkasana, een ontspannen yoga houding aanbevolen door "Yoga Journal". Kruis je benen.

Stap 2

Leg een opgevouwen deken over de vestigingsplaats van de stoel en buig naar voren van de taille tot je armen en voorhoofd rust op de deken. Dekens toevoegen totdat u gewend bent.

Stap 3

Ontspan je nek en terug en haal diep adem door je neus. Blijven in deze positie voor zolang je je comfortabel voelt.

Wat die u nodig hebt

  • Extract van de bijnier
  • Zoethout thee
  • Vitamine C supplement
  • Pantotheenzuur supplement
  • Dekens

gerelateerde artikelen