Home Remedies voor infecties van Staph Urine

November 25

Home Remedies voor infecties van Staph Urine

Stafylokok urineweginfecties of UTI, kunnen optreden in de nieren, de urineleiders, de blaas en de urinebuis, en worden veroorzaakt door verschillende stammen van Staphylococcus bacteriën. Symptomen kunnen omvatten branden, bewolkt urine, vaak moeten plassen, bekkenpijn en bloed in de urine. Conventionele behandeling omvat meestal antibiotica, maar ernstige infecties kunnen ziekenhuisopname nodig. Kruiden kunnen effectieve home remedies voor sommige vormen van UTI. Het is belangrijk om een accurate diagnose van een gezondheidszorg professionele voordat u zelf te behandelen met kruiden of andere thuis medicijnen en een arts te raadplegen als de symptomen aanhouden.

Salie

Home Remedies voor infecties van Staph Urine

Salie of Salvia spp, is een aromatisch kruid inheems in Zuid-Europa maar gebruikt in de keuken en kruiden geneeskunde over de hele wereld. Traditionele genezers gebruiken verschillende soorten van salie voor de behandeling van mond en keel infecties, urineweginfecties, indigestie, diarree, overmatig zweten en diabetes. Werkzame bestanddelen bevatten alpha-thujon, bèta-thujon, kamfer, 1,8-cineol, rosmarinic zuur, flavonoïden en triterpenen, en de bladeren hebben antibacteriële, antivirale, krampstillend, antisudorific en carminative acties. Kruidkundige Stephen Harrod Buhner stelt dat salie actief tegen Staphylococcus aureus is. In de traditionele Chinese geneeskunde is een soort genaamd li zhi cao of Salvia plebeia, deel van een formule gebruikt voor de behandeling van UTI. Een studie door M. M. Peng en collega's gepubliceerd in mei 2010 de kwestie van het "dagboek van etnofarmacologie" getest de formule tegen vijf stammen van bacteriën die leiden UTI tot kunnen. De studie vond dat de salie formule zeer effectief middel tegen S. aureus was. Deze studie ondersteunt de werkzaamheid van salie voor UTI staph veroorzaakte, maar verdere studies zijn nodig om te begrijpen van het werkingsmechanisme. Salie mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap of tijdens borstvoeding.

Cranberry sap

Home Remedies voor infecties van Staph Urine

Cranberry en Vaccinium macrocarpon, is een kleine struik met helder rood fruit. Het vruchtensap heeft een lange geschiedenis van gebruik als een huis remedie voor de behandeling van urineweginfecties. Cranberries zijn rijk aan polyfenolen, vooral proanthocyanidine en procyanidin. Een studie door Rainer Nowack en Wilhelm Schmitt gepubliceerd in September 2008 de kwestie van "Phytomedicine" vond dat cranberry sap voorkomen E. coli, een bacterie die verantwoordelijk is voor UTI dat kan, aan de wand van de blaas wordt bijgevoegd. Recent onderzoek heeft zich gericht op staph urinaire infecties. ScienceDaily.com rapporteert over een niet-gepubliceerde studie door Terri Camesano, professor in de scheikunde aan het Worcester Polytechnic Institute, die werd aangekondigd op de 23 augustus 2010-bijeenkomst van de American Chemical Society. De studie testte cranberry sap op urine monsters besmet met S. aureus en vond dat het ook staph bacteriën in de urine remmen kan. Verdere studies zijn nodig om deze resultaten te bevestigen, maar deze studie ondersteunt het gebruik van cranberry sap voor Stafylokok urineweginfecties.

Juniper

Juniper, of jeneverbes, is een kleine cypress boom met naald-achtige bladeren die produceert een bes dat is eigenlijk de vrouwelijke kegel. De bessen worden traditioneel gebruikt voor de behandeling van urineweginfecties, zoals blaasontsteking. Jeneverbessen zijn rijk aan etherische oliën en diureticum en antimicrobiële acties hebben. Kruidkundige Stephen Harrod Buhner stelt dat de bessen zijn actief tegen S. aureus en andere bacteriën die ervoor zorgen dat de UTI. De etherische olie van antibacteriële bestanddelen werken als ze de urinewegen passeren en worden uitgescheiden in de urine. Phyllis A. Balch, CNC en Dr. James F. Balch ook aanbevelen jeneverbessen voor blaasontsteking, een van de meest voorkomende vorm van UTI. De bessen worden vermeden tijdens de zwangerschap en door mensen met een nierziekte.


gerelateerde artikelen