Wat zijn de behandelingen voor een nagel-infectie?

February 26

Wat zijn de behandelingen voor een nagel-infectie?

De teennagels en nagels, opgebouwd uit lagen van geharde proteïne keratine, hierna beschermen de onderliggende weefsels van de tenen en vingers. Volgens de MedlinePlus, een dienst van de National Institutes of Health, kan nagel gezondheid voorspellen van de algehele gezondheid en geven problemen die kunnen medische aandacht vereisen, met inbegrip van voorwaarden zoals nagel infecties. Nagel infecties vaak verkleuren of vervormen de nagel en links onbehandeld, kunnen permanente schade veroorzaken. Een scala aan behandelingen bestaan ter bestrijding van deze infecties.

Over-the-Counter behandelingen

MayoClinic.com meldt dat over-the-counter behandelingen voor de bestrijding van nagel schimmel infecties bestaan, maar niet erg effectief zijn in het doden van de schimmel. De website duidelijke Nail Fungus beoordelingen van verschillende over-the-counter-oplossingen, maar waarschuwt dat de oplossingen trage resultaten opleveren. De meest aanrader, ZetaClear, komt met een goedkeuring uit de Amerikaanse Federal Drug Administration als een homeopathische behandeling voor nail fungus. Het eist te bevorderen gezonde nagels door het doden van de schimmel.

Recept behandelingen

Recept behandelingen om nagel infecties te behandelen blijven de meest succesvolle optie. MayoClinic.com raadt de mondelinge schimmeldodende medicijnen terbinafine en itraconazol als effectieve remedies. Een andere infectie van de nagel genaamd Fijt wellicht antibiotica om te wissen van de voorwaarde. DermNet NZ, een informatie-site geproduceerd door de Nieuw-Zeelandse dermatologische Society Inc, merkt op dat de nagel infecties veroorzaakt door psoriasis moeten meer betrokken medische behandeling, de soort die hangt af van de ernst van de aandoening. Recept behandelingen omvatten high-potentie corticosteroïd oplossing of zalf toegepast direct op de nagel Intralesionale Triamcinolon-acetonide injecties en Methotrexaat oraal genomen, retinoïden, ciclosporine en biologische. Actueel 5-fluorouracil crème kan ook een infectie nagel psoriasis verbeteren.

Huismiddeltjes

MayoClinic.com verslagen over twee huismiddeltjes een nagel schimmel infectie te behandelen. Terwijl geen wetenschappelijk bewijs niet blijkt dat de werkzaamheid van het gebruik van azijn ter bestrijding van een infectie van de nagels, kan het de groei van bepaalde bacteriën remmen. Onderdompelen van de nagels dagelijks in een azijn-oplossing kan nuttig zijn. De toepassing van Vicks VapoRub op de nagel kan ook doden een schimmelinfectie. Voor de behandeling van Fijt nagels de University of Maryland Medical Center raadt inweken besmet in warm water ten minste tweemaal per dag om zwelling en pijn geassocieerd met de infectie te verminderen. Blootstelling aan ultraviolet licht, zoals zonlicht, kan de nagel psoriasis infecties verbeteren.


gerelateerde artikelen